Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioara, trimis in judecata pentru scandalul de la "Millenium"

Depistat si incarcerat din data de 20 iunie 2007, pentru alte fapte penale, Marian Cristea zis "Cioara", cunoscut pentru implicarea in mai multe scandaluri si incaierari intre bandele rivale brailene, a fost trimis, din nou, in judecata, pentru vatamare corporala, port ilegal de arma alba si ultraj contra bunelor moravuri/ tulburarea linistii publice. Oamenii legii continua cercetarile pentru identificarea celor care, impreuna cu "Cioara", au dat buzna in discoteca "Millenium" si au pus pe fuga circa 100 de persoane, anul trecut. Afara de Cristian Doda, pe care inculpatul l-a bagat in spital, spintecindu-l la mina, nimeni altcineva n-a avut curaj sa faca plingere penala impotriva temutului interlop.
In searta zilei de 7/8 februarie 2007, spun anchetatorii, in jurul orei 22.30, Cristian Iulian Doda, membru al gruparii "Catali", se afla la intersectia str. Rosiori cu Ghioceilor, impreuna cu alti trei tineri, Gabriela T., Florentin O. si Robert D. La un moment dat, in dreptul grupului au oprit doua masini din care au coborit 6-7 insi, din care au fost recunoscuti Marian Crsitea zis "Cioara", Marin Sima zis "Martin" si Tiberius Alin Parpalac. Inarmat cu un cutit-baioneta, "Cioara" s-a repezit la Doda, iar ceilalti agresori i-au luat in primire pe amicii acestuia. El a incercat sa-l injunghie, dar victima s-a aparat cu bratul sting, fiind taiata grav la degetele II si III. Cristian Doda a fost internat o vreme la Chirurgie Plastica, avind nevoie de 50 de zile de ingrijiri medicale. In afara de Doda - care s-a constituit parte civila cu suma de 3.000 de lei - nimeni altcineva n-a mai formulat plingere penala impotriva atacatorilor.
O luna mai tirziu, in noaptea de 17/18 martie 2007, in jurul orei 2.30 - 3.00, la discoteca "Millenium" se aflau in jur de 100 de persoane, printre care Cristian C. si Laurentiu T. (care stateau la o masa impreuna cu patru amici). La un moment dat, si-au facut aparitia 7-8 insi cu capetele acoperite de glugi, care au patruns in fuga in discoteca, pentru a evita controlul corporal. Atacatorii au mers direct la masa la care se aflau cei de mai sus, au scos cutitele si au inceput sa arunce cu sticle, pahare si scaune, provocind scandal. Cristian C. a fost taiat la bratul sting, iar Laurentiu T. a primit un pumn in figura. Atit cel agresat, cit si patronul discotecii, l-au recunoscut in grupul de batausi pe Marian Cristea zis "Cioara". Totul a durat circa 10 minute, agresorii urmarindu-si rivalii cu cutitul, degradind peretii si mobilierul si aruncind cu tot ce le-a picat in mina. In acest timp, toti cei 100 de tineri aflati in "Millenium" s-au calcat in picioare la iesire, ca sa scape de batausi. Culmea, cei agresati nu au facut plingere penala si nu s-au prezentat la Medicina Legala, pentru a fi vazuti de medicul legist. In plus, patronul discotecii devastate de interlopi si-a retras plingerea penala formulata pentru distrugerile provocate. Anchetatorii incearca acum sa-i identifice pe ceilalti participanti la atac si sa-i puna sub acuzatie. Cit despre Cristea, acesta a negat toate acuzatiile care i s-au adus, in ciuda declaratiilor martorilor oculari si ale celor agresati de el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii