Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CINEFEEL Brăila: Vino să vezi “Frizerul de câini” şi susţine animalele abandonate!

• premiera are loc pe 25 ianuarie, de la ora 18.30 • fiecare bilet cumpărat înseamnă o masă pentru câinii fără stăpân

 

Vineri, 24 ianuarie, la ora 18.30, la Cinefeel Brăila (Centrul de Creaţie Brăila, Piaţa Traian, nr. 2, etaj 1) puteţi vedea “Dogman” (“Frizerul de câini”), iar pentru fiecare bilet cumpărat Husse România, partener al distribuţiei filmului, donează hrană pentru câini. În plus, la achiziţionarea unui bilet primiţi un al doilea cadou.

“Mângâie un câine şi o să-ţi găseşti un job permanent. Hrăneşte-l şi te vei bucura de recunoştinţa şi dragostea lui toată viaţa. «Frizerul de câini» («Dogman»), noul film al lui Matteo Garrone («Gomora», 2008) intră în cinematografele româneşti din 25 ianuarie şi îşi propune să susţină câinii abandonaţi care şi-au găsit refugiu în casa proprie a Florielei Grapini. Acţiunea va acoperi toate proiecţiile din ţară, astfel încât toţi spectatorii pot face o diferenţă”, se precizează într-un comunicat Vodoo Films.

Filmul este foarte apreciat de public şi de critici din toată lumea, câştigând la Cannes premiul pentru “Cel mai bun ansamblu canin” şi “Cel mai bun actor” (Marcello Fonte). De asemenea, producţia a fost nominalizată şi la premiile BAFTA pentru “Cel mai bun film într-o limbă străină”.

“Frizerul de câini” prezintă povestea lui Marcello, un simpatic şi caraghios frizer de patrupede, care, într-o lume unde dreptatea aparţine celor puternici,

îşi completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând şi ceva droguri, din când în când. Când Simoncino, client fidel de al lui Marcello şi fost boxer, e eliberat din puşcarie, cartierul ia foc, iar Marcelo se vede nevoit să-i sară în ajutor. Gândind că poate ţine bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăş cu devotamentul unui câine credincios care îşi urmează orbeşte stăpânul. Hotărât să-şi ia revanşa după ani lungi de umilinţe şi frustrări, Marcello îşi face un plan de răzbunare care îl ia chiar şi pe el prin surprindere. 

Biletele la film pot fi rezervate la numărul de telefon 0720.562.933.
Categorie articol: 

Comentarii