Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cine n-are cizme, să nu-şi cumpere, că va primi cadou o pereche de la liberali

Liberalii brăileni au ajuns la concluzia că pentru sezonul electoral 2009-2010 cel mai potrivit cadou ar fi nişte cizme. Nu cizme Jean Paul Gaultier, ci din cauciuc. Cizmele deja au fost descărcate la sediul PNL Brăila şi urmează să fie împărţite alegătorilor care vor vota cu Traian Băsescu... am glumit, băi domnu' Cibu.
Iată, aşadar, ce înseamnă o campanie de bun simţ. Măsori alegătorul din cap până-n picioare şi te faci că eşti la picioarele lui. Iar după ce ai rămas la picioarele lui (la mişto, evident), îi dai cu cizma în călcâi, să simtă că ţii la el.
Nu ştiu cine a venit cu ideea de a da cizme oamenilor, dar aici mă văd nevoit să-i bat obrazul prieteneşte lui Crin Antonescu. Adică de ce cizme şi nu paltoane, de exemplul, că tot vine anotimpul rece? Sau mai bine izmene pentru bărbaţi şi dresuri pentru femei, că tot a anunţat Busu că iarna asta va fi de belea, cu geruri crâncene? Este adevărat că şi cizmele sunt folositoare la casa omului, dar asta înseamnă că liberalii (şi implicit domnu' Antonescu) îi tratează pe alegători ca pe nişte desculţi. Ascultându-l pe domnu' Antonescu, care este un foarte bun orator, şi uitându-mă apoi la cizmele din cauciuciu vârâte pe gâtul piciorului brăilenilor îmi dau seama că ceva nu-i în regulă. O fi Crin Antonescu băiat din Tulcea, trăit printre lipoveni, cu dor de baltă, dar dacă a ajuns să apeleze la o pereche de cizme pentru una bucată vot mai bine merg şi-mi bag piciorul în el de vot, să fiu sigur că nu votează vreun bou încălţat în locul meu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii