Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cine e controversata soție a narcotraficantului El Chapo

În ultimele luni, a devenit un personaj central, dar misterios, odată cu desfășurarea procesului soțului ei, fostul baron mexican al drogurilor El Chapo. Emma Coronel Aispuro, în vârstă de 29 de ani, își cultivă o imagine de divă lipsită de complexe, în ciuda faptului că procesul din Statele Unite al soțului ei - cu 32 de ani mai în vârstă decât ea și tatăl fiicelor gemene pe care le au împreună - a arătat că acesta este un personaj absolut înfiorător.

 

Aproape în fiecare zi, timp de trei luni, ea a fost acolo. Așezată între două rânduri de jurnaliști, undeva în sala tribunalului federal din Brooklyn (New York), a avut locul ei rezervat. Adesea, acuzatul, Joaquin Guzman Loera, zis și „El Chapo”, se uita la ea intens, schițând un surâs. Își făceau de fiecare dată cu mâna la începutul audierilor.

Într-o zi, ținutele lor au fost asortate. Ea purta, ca și el, o vestă de costum din catifea vișinie.

Timp de aproape zece săptămâni, 56 de martori au venit la bară și au depus mărturie. L-au descris pe El Chapo drept un traficant de droguri răzbunător, un ucigaș însetat de sânge și un viclean. Ea a rămas impasibilă, cu un chip total inexpresiv.
Categorie articol: 

Comentarii