Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci turisti raniti intr-un atac armat in centrul capitalei iordaniene

Doi barbati inarmati, dintre care cel putin unul este irakian, au deschis focul, luni, asupra unui grup de turisti straini in capitala Iordaniei, provocind ranirea a cinci persoane, au declarat surse din serviciile iordaniene de securitate, citate de Reuters.
Sursele citate au precizat ca cel putin unul dintre agresori, identificat drept cetatean irakian, a fost arestat de politia iordaniana, care a inconjurat locul atacului, situat linga amfiteatrul roman din centrul orasului Amman.
"Ma plimbam pe strada, in momentul in care am vazut pe cineva ca scoate un pistol din buzunar si incepe sa strige Allahu Akbar (Allah e cel mai mare) si sa traga cu arma de mai multe ori", a declarat Mohammad Jawad Ali, irakian care a asistat la incident. "Apoi am vazut un turist care parea sa fi murit si alti trei care erau raniti. Erau intr-un grup de sapte, iar o femeie mi-a spus ca sint turisti din Noua Zeelanda si Anglia", a adaugat el.
Posibilul deces si nationalitatea victimelor nu au putut fi confirmate, politia iordaniana nefacind nici o declaratie. Atacul nu a fost revendicat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii