Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci sportivi de la Arashi-do Brăila calificaţi la Campionatul Mondial de Fudokan

• Nicoleta Tureac, Ioana Radu, Florentina Ion, Cosmin Giurgiu şi Alexandru Stoian au obţinut biletele pentru modialele din Germania

 

Toţi cei cinci karateka de la clubul Arashi-do Brăila care au participat la Campionatul Naţional de Fudokan au avut evoluţii foarte bune şi s-au calificat la Campionatul Mondial care va avea loc în Germania, în perioada 1-3 noiembrie. Competiţia din Polivalenta brăileană a fost organizată de clubul Setsu Bama Yama Brăila, la care antrenor şi preşedinte este multiplul campion mondial şi european Cornel Muşat.

La cadeţi, Alexandru Stoian şi-a trecut în cont două titluri naţionale, la enbu mixt şi la enbu masculin. Arashi-do a mai obţinut un titlu naţional prin Nicoleta Tureac, la kumite individual. Tureac a mai obţinut şi o medalie de bronz la fuku go feminin. Tot la cadeţi, Ioana Radu a urcat de trei ori pe podiumul de premiere. Sportiva pregătită de sensei Daniel Mihai, Ioana Radu, a cucerit medalia de aur la enbu mixt, a devenit vicecampioană naţională în proba de kumite individual, iar la kata individual a obţinut medalia de bronz.

Evoluţii foarte bune a avut, la juniori, Florentina Ion. Aceasta s-a clasat pe primul loc şi implicit a devenit campioană naţională, la enbu mixt, iar la kumite individual şi la kata individual s-a clasat pe locul al treilea.

La kata echipe, în competiţia junioarelor, Florentina Ion, Ioana Radu şi Nicoleta Tureac, s-au clasat pe locul al doilea.

Tot la juniori, Cosmin Giurgiu a devenit dublu campion naţional, la enbu mixt şi la enbu masculin. Giurgiu şi-a mai trecut în cont şi o medalie de bronz în proba de kata individual.

“Ne-am realizat sută la sută obiectivul pentru naţionalele de Fudokan. Am aliniat la start cinci sportivi şi toţi s-au comportat exemplar şi şi-au asigurat biletele pentru Campionatul Mondial care va avea loc la începutul lunii noiembrie în Germania. Îi felicit pe toţi cei cinci sportivi de la Arashi-do pentru prestaţiile lor dar şi pe organizatorii competiţiei”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai
Categorie articol: 

Comentarii