Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci persoane interogate in Australia, in legatura cu incidentele din Marea Britanie

Politia australiana interogheaza cinci persoane dupa ce a obtinut dovezi in cadrul anchetei privind atentatele esuate de la Londra si Glasgow, au anuntat vineri autoritatile, citate de AFP.
"Este vorba despre medici imigranti, de nationalitate si istorie asemanatoare medicilor care au fost interogati", a declarat un oficial din politia australiana Mick Keelty, precizind ca unul dintre barbati a fost arestat.
"Nu este vorba despre o ancheta asupra medicilor in adevaratul sens al cuvintului, este vorba despre o ancheta de sustinere a politiei din Londra", a adaugat prefectul, precizind ca interogatoriile au avut loc in statele Western Australia si New South Wales.
O serie de elemente, cum ar fi calculatoare, au fost colectate din mai multe zone, intre care si spitale. "Lucram asupra materialelor de inalta tehnologie, dosare informatice, ceea ce presupune timp, in special daca sint intr-o limba straina", a adaugat oficialul citat.
Luni seara, un medic indian a fost deja arestat pe aeroportul international din Brisbane, in timp ce se pregatea sa se imbarce la bordul unei curse catre India.
Categorie articol: 

Comentarii