Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci medalii pentru Bukyo Brăila la naţionalele de karate SKI

• clubul brăilean şi-a trecut în cont trei titluri de vicecampioni naţionali şi două medalii de bronz • “Obiective neîndeplinite, rezultate sub aşteptări”, este concluzia antrenorului Eugen Botea

 

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de karate SKI, competiţie care a avut loc pe data de 11 mai la Braşov, sportivii clubului  ACS Karate Bukyo Brăila au obţinut cinci medalii.

La Braşov, reprezentanţii clubului brăilean şi-au trecut în cont trei medalii de argint prin Alexndra Constantin la kata individual feminin, categoria de vârstă 16-17 ani, Adrian Solomon la kumite individual, la 10-11 ani, categoria de greutate plus 40 kg, şi Alexandra Constantin la kumite individual feminin la 16-17 ani, categoria de greutate plus 55 kg.

Teodor Solomon a cucerit bronzul la kata individual masculin, categoria 14-15 ani, aceeaşi performanţă fiind realizată de Camelia Radu la kumite individual feminin categoria de vârstă 16-17 ani, la minus 55 kg.

“Obiective neîndeplinite, rezultate sub aşteptări. Din păcate o parte dintre sportivii valoroşi ai clubului nu au putut face deplasarea. Sportivii nu constientizează importanţa unui concurs naţional şi nu se pregătesc ca atare, lipsind de la antrenamente”, a fost concluzia antrenorului Eugen Botea (4 dan) .
Categorie articol: 

Comentarii