Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci elevi reprezinta Braila la Concursul "InfoEducatie"

La etapa nationala a concursului "InfoEducatie", Braila este reprezentata de cinci elevi. Competitia se desfasoara in perioada 4 - 10 august, in Tabara Galaciuc, Vrancea.
Este vorba despre brailenii Adrian Enache, clasa a XII-a, la Colegiul National "Nicolae Balcescu", care participa cu un proiect ce prezina o solutie pentru simularea circuitelor digitale utilizind bariere logice, intitulat "Locutus", la categoria "Soft", iar Sorin Badea si Bogdan Ciuca, clasa a XI-a, la CNNB prezinta proiectul CMS16, un sistem inovator de administrare a continutului, folosind tehnologii avansate si foarte usor de utilizat. De asemenea, de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci", mai sint doi reprezentanti. Elevii Andreea Daniela Sasu si Eduard Ionut Stefan, clasa a XI-a, s-au inscris in competitia de talie nationala cu proiectul numit "Violenta in rindul tinerilor", un proiect dedicat elevilor de gimnaziu si liceu, care are ca scop monitorizarea gradului de violenta din rindul tinerilor, prin realizarea unor chestionare aplicate cu ajutorul acestui program on-line. Alaturi de elevi, in tabara de la Galaciuc se afla inspectorul de informatica, prof. coordonator Paul Prus.
Concursul interdisciplinar "InfoEducatie" este dedicat elevilor cu aptitudini, inclinatii si interes pentru crearea aplicatiilor informatice - soft educational, soft utilitar si pagini web, atit de la profilul informatica cit si de la alte profile.
Concursul are o traditie de 14 ani, iar toate editiile s-au desfasurat in Tabara Galaciuc, Vrancea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii