Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci ani de puscarie, pentru ca si-a violat mama

Individ stabilit fara forme legale in comuna Movila Miresii, Marian Dumitru, in virsta de 40 de ani, s-a injosit pina intr-acolo incit a fost in stare s-o necinsteasca pe cea care i-a dat viata. Bestia cu chip de om a fost arestata si data pe mina judecatorilor pentru viol si incest, zilele acestea fiind condamnata la 5 ani de inchisoare. Sentinta magistratilor de la Judecatoria Braila nu e definitiva, pentru ca a fost atacata prin recurs la instanta superioara.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, nemernicia s-a petrecut in noaptea de 27/28 iunie 2007. Marian Dumitru, burlac la a doua tinerete, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, s-a decis sa-si violeze mama, o batrina in virsta de 80 de ani, profitind de imposibilitatea acesteia de a se apara. Agresiunea s-a petrecut in jurul orei 1.00, cind toti sateni dormeau dusi. Dupa consumarea raportului sexual incestuos, agresorul a iesit din camera in care se afla batrina, ca sa fumeze o tigara, in bataie de joc. Desi C. D., octogenara batjocorita chiar de cel caruia i-a dat viata, l-a rugat sa o lase in pace, chefliul a obligat-o, pentru a doua oara, sa intretina raport sexual. A doua zi, batrina violata de propriul fiu s-a adresat politiei, reclamindu-l pe nemernic. Certificatul medico-legal eliberat ulterior, dupa declansarea anchetei penale, atesta consumarea unui raport sexual, dar si existenta leziunilor specifice violului.
Marian Dumitru, barbatul care si-a abuzat mama, a fost retinut pe data de 28 iunie 2007, pe baza unei ordonante emise de Politia Municipiului Braila. A doua zi, la propunerea Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, violatorul a fost arestat preventiv, pentru o perioada de 29 de zile, de catre magistratii judecatori. Demn de remarcat este faptul ca inculpatul nu are antecedente penale si ca, in timpul cercetarilor, a recunoscut savirsirea faptelor.
Categorie articol: 

Comentarii