Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci şoferi băuţi au picat în plasa poliţiştilor, în numai două zile

luni, un bărbat din Vişani şi altul din Ianca au urcat la volan după ce s-au cinstit cu alcool, însă le-au ieşit poliţiştii în drum • duminică, alţi trei şoferi aghezmuiţi au avut de dat explicaţii

 

Duminică şi luni, cinci şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului au fost “mirosiţi” de poliţişti.

În dimineaţa zilei de 29 octombrie, în jurul orei 7.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei l-au oprit pentru control pe un bărbat de 47 ani, din comuna Vişani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203A, în zona localităţii de domiciliu. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,43 mg/l.

Tot luni, la ora 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Ianca, în timp ce conducea o maşină pe raza localităţii, având o îmbibaţie alcoolică de 0,93 mg/l în aerul expirat. Ambii conducători auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, pe numele lor fiind întocmite dosare penale.

Duminică, alţi trei şoferi băuţi au fost depistaţi de poliţişti. La ora 6.00, poliţiştii din Făurei l-au depistat, pe raza localităţii Filipeşti, pe un bărbat de 53 de ani, din satul Târlele Filiu, în timp ce conducea un autoturism. A rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l. Poliţiştii l-au depistat şi pe un bărbat de 44 de ani, din comuna Ulmu, în timp ce conducea o maşină pe DJ 203, între localităţile Ulmu şi Vultureni, având o îmbibaţie alcoolică de 0,92 mg/l în aerul expirat.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat, pe Aleea Micşunelelor din municipiu, pe un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l în aerul expirat.

Toţi şoferii sunt acum cercetaţi penal.
Categorie articol: 

Comentarii