Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A cincea înfrângere consecutivă în propriul fieff

Oaspeţii au dominat teritorial până la finalul primelor 45 de minute, însă tabela nu s-a modificat pentru că Mircea Gheorghe sau Mega s-au jucat cu ocaziile, dar nu este mai puţin adevărat că şi Stoica a avut intervenţii sigure.
Preocupată să păstreze egalitatea, Conpet a mai avut, totuşi, o şansă de a schimba tabela cu cinci minute înainte de finalul primului act, însă nici atunci arbitrul de centru nu a văzut faultul în careu asupra lui Nicoliţă şi evident că nici de acestă dată nu a arătat punctual cu var.
Având ca obiectiv promovarea în Liga a II-a şi un lot superior valoric gazdelor, CS Ştefăneşti a apăsat pe acceleraţie în partea secundă a partidei şi, într-un interval de doar cinci minute, a înscris de două ori, prin Cristea şi Liviu Mihai.
Conduşi cu 2-0, elevii lui Darie şi Ivan au îndrăznit mai mult, însă acţiunile lor au fost uşor anihilate de oaspeţi, mai mult chiar formaţia vizitatoare a fost la un pas de a înscrie şi cel de-al treilea gol.
"Am reuşit o primă repriză bună, peste media celor jucate în ultimele meciuri, pe parcursul căreia ni s-au refuzat două penalty-uri. În partea a doua nu am mai putut ţine ritmul şi am pierdut, dar ne-a învins o formaţie bună, poate cea mai valoroasă, în opinia mea, din această serie", a declarat Vasile Darie.

Conpet Cireşu: Stoica - Grozea, Ilie, Muşat, Cotigă - Baicu, Craciunescu (min. 58: Craciun), Perca (min. 65: Mirescu), Bratu (min. 58: Mândroasa) - Oprea, Nicoliţă.
Categorie articol: 

Comentarii