Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cică toată lumea îl vrea pe Vasile COR72Z

Înţeleg că Vasile Cortez a demisionat din funcţia de secretar de coordonare din cadrul PNL Brăila. Nu ştiu ce anume făcea Cortez în această funcţie, dar constat însă că mulţi îi simt deja lipsa. Mai mult, cică nişte băieţi de la alte partide (PDL şi UNPR) ar vrea să îl transfere repede şi degrabă pe Cortez, până nu îi creşte preţul pe piaţă.

Dar cine este, bre, acest Cortez, de se înghesuie toţi să pună laba pe el? O fi vreun deschizător de drumuri, un înţelept care cu puterea minţii poate limpezi apele în politică şi creşte procentele în sondaje? De unde şi până unde atât interes pentru un individ ca Vasile Cortez? Dacă nu îşi dădea demisia din funcţia aia inutilă pe care a avut-o în PNL, pe bune că nu ştiam cine este Cortez. Brusc, el a devenit omul momentului, individul căutat de aranjorii din politica brăileană, ca şi cum Cortez ar fi deţinătorul unui capital electoral de invidiat.

Dar nu este prima dată când cei de la PDL Brăila se înghesuie să adune de pe jos firimiturile aruncate de colegii din celelalte partide. Cum l-au scuipat pesediştii pe Balcan (ştiu, şi-a dat demisia, nu a fost dat afară!), imediat i s-a propus un loc călduţ în structurile de conducere ale PDL. Acum e Cortez pe val, dar cică el nu vrea să părăsească barca PNL, rămâne pe poziţii.

Eu cred că toată chestia asta cu transferarea lui Cortez este o manevră ieftină de PR, pusă în scenă chiar de liberali. Ba nu este exclus ca însuşi Cortez să se fi lăudat aiurea că a fost solicitat de alte partide, să vadă lumea cât de valoros este el şi ce cotă de piaţă are cu un an înaintea alegerilor locale. Păi, dacă tot este atât de cunoscut Cortez, ia puneţi-l să candideze, bre, să vedem dacă strânge mai mult de 500 de voturi, cu tot cu rudele lui, care se vor înghesui să îl voteze.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii