Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cică Mircea Diaconu intră în turul 2. Ferească Dumnezeu!

Am mai scris aici că aş vrea să văd o finală prezidenţială între Klaus Iohannis şi Dan Barna. Cred că am avea parte de 2 săptămâni de campanie electorală veritabilă, scoasă din amorţeală, în care Iohannis ar trebui să se întoarcă din concediu şi să facă faţă temelor publice care vor fi puse pe tapet chiar de către un candidat de dreapta.

Dar tocmai am citit că un sondaj realizat la comanda Europa FM îl creditează pe Mircea Diaconu cu şansa de a intra în turul 2 de scrutin.

Serios? Păi, dacă Mircea Diaconu intră în turul 2 nu numai că Iohannis are asigurat un nou mandat de preşedinte, dar asta ar fi şi o ruşine pentru competiţia electorală.

Diaconu joacă perfect rolul impostorului. Un individ care i-a păcălit pe români, în 2014, cu complicitatea Antena 3, pentru a fi votat europarlamentar.

Dar deja mi se pare prea mult să îl văd pe Diaconu în turul 2, chiar dacă e clar că va lua bătaie. Tipul ăsta are un discurs găunos şi lipsit de conţinut, dar care iată că prinde la unii români.

Dacă îl iei repede, Diaconu nu cred că ar putea să îţi spună care sunt primele 3 atribuţii ale Preşedintelui României. Asta ca să nu mai zic că nu cred că ar avea habar ce este CSAT-ul şi ce rol joacă preşedintele acolo. (Hal De Preşedinte)
Categorie articol: 

Comentarii