Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu vrea sa avarieze definitiv PNL-ul

Este foarte bine ca nenea Cibu gandeste astfel. Pai, in conditiile in care la nivelul administratiei se tot vorbeste despre descentralizare nu vad de ce acest lucru nu s-ar aplica si in cazul partidelor. Dar...caci in cazul lui Cibu se impune un dar, daca nu cumva mai multi, n-ar fi rau sa ne aducem aminte ce mare capetenie a fost Cibu.

Deci Cibu este ultimul care ar trebui sa bata cu pumnul in masa pentru a cere sa i se dea putere de decizie in cadrul filialei liberale brailene. Sub conducerea lui, PNL s-a facut de ras la Braila la toate scrutinurile alectorale. Prima data a scos un scor slab la europarlamentare, cand, de altfel, Cibu a promis ca va demisiona, dar a uitat. Apoi, la locale, Cibu a scos un scor mai slab decat partidul. Asta inseamna ca au fost destui braileni care au votat PNL, dar nu au pus stampila si pe candidatul PNL, Constantin Cibu. Fostul primar a promis din nou ca daca va pierde alegerile la primarie va renunta la postul de consilier, parasind scena politica. Din nou, Cibu s-a razgandit. In al treilea rand, scorul obtinut de PNL Braila la parlamentare a fost neasteptat de slab, iar Cibu s-a clasat al treilea in colegiul unde a candidat.
E, si in aceste conditii Cibu urla ca vrea sa i se dea pe mana masina liberala cu numere de Braila, doar pe considerentul ca el are carnet de sofer. La cat de priceput s-a dovedit a fi in ale condusului, Cibu nu poate face decat doua lucruri cu masina liberala: s-o conduca pe contrasens si s-o parcheze in primul gard de pe marginea drumului.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii