Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu si-a mai dat o data demisia

DDP

Acitit - 2.600

foto cu Cibu: Am zis ca-mi dau demisia, apai mi-am dat-o, fratilor. Cum am facut? Simplu: am scris demisia, apoi mi-am dat-o mie, cum am promis, dupa care am mototolit-o, am rupt-o si am aruncat-o la cos. Sint om de cuvint, ce naiba!

Cibu si-a mai dat o data demisia

Citeodata, bunicul Cibu da impresia ca e un pusti de clasa a III-a. Are toane de tinc neastimparat, este incapatinat, tipa aiurea si vorbeste fara sa gindeasca. Probabil ca pentru el toata treaba asta cu politica in care s-a bagat i se pare o joaca. Un fel de hobby, o modalitate placuta de a-si umple timpul.
Stateam si ma intrebam de ce nu se retrage Cibu. A pierdut primaria in mod rusinos, a fost dezamagit de cei care ar fi trebuit sa-l indrume in directia buna, pentru a cistiga un nou mandat, dar cu toate astea, nu a zis ca pleaca din politica. Pe bune, in locul lui mi-as baga picioarele si in el de mandat de deputat (pe care viseaza sa-l obtina la alegerile din noiembrie), si in PNL, si in Tusa etc. Cibu are bani cit sa-i ajunga pentru doua batrineti, deci are cu ce sa-si intretina fericirea si buna dispozitie. Am inteles ca fostul primar este mare amator de pescuit. Pai, frate, in loc sa stea toata ziulica pe balta si sa-si vada de unditele lui, Cibu se incapatineaza sa ramina in politica asta infecta, in care toata lumea sapa pe toata lumea. Prefera sa fie luat la misto de Tariceanu, Olteanu si alti "eanu", asa cum s-a intimplat si zilele trecute, cind Cibu a aflat ultimul ca directorul Electrica Braila, liberalul Negru Ionascu, a fost inlocuit de conservatorul de la Risk & Swing, Stefan Radulescu. Acum, mai putin conteaza daca Diana Tusa a insistat sau nu la Bucuresti, pentru numirea lui Radulescu, cel despre care se spune ca-i va finanta campania electorala tinerei liberale. Altceva l-a scos din sarite pe Cibu, si anume ca nimeni nu i-a cerut si lui parerea. Altfel spus, l-au cam luat de fraier pe nen'tu Cibu. Scos din pepeni, fostul primar a avut o izbucnire nervoasa: "Imi dau demisia!" Asa a zis miercuri. Joi, acelasi Cibu a inceput sa o scalde, asa cum a facut si anul trecut, cind a amenintat ca isi da demisia, pentru ca filiala liberala braileana statea prost in sondaje. A dat-o dupa cires, ca se mai gindeste, ca sa vada ce se mai intimpla, dar sa stie toata lumea ca el nu a renuntat la ideea de a demisiona.
In concluzie, Cibu, care, iacata, minte mai tare decit un pescar, a mai bifat o demisie in lunga lui cariera politica, inceputa, hat-hat, in PCR. Sa vezi ce-or sa-l ia astia de la centru de-acum incolo de prost. Cibu va deveni, incet-incet, subiect de bancuri, de-o sa rida pina si Dumitru Girbacea de el.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii