Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu nu se simte raspunzator pentru neregulile de la Directia Pietelor

Fostul primar, Constantin Cibu, este multumit sa vada ca directorului Directiei Administratiei Pietelor, Simona Draghincescu, i se reproseaza de catre actuala conducere a Primariei diverse nereguli. Cibu, care s-a chinuit un an de zile sa o indeparteze pe Draghincescu din functie, fara rezultat, constata cu satisfactie ca vin acum si altii care sa spuna ca aceasta a gestionat incorect DAPT-ul:
"Este corect ce spune domnul viceprimar Necula, ca in ultimii doi ani de zile, directorul DAPT nu a virat Primariei sumele prevazute de lege, respectiv 50% din venituri, asa a procedat doamna Draghincescu. Acesta a fost si motivul pentru care am vrut sa o indepartez de la Directia Pietelor, pentru ca nu a respectat nici o regula impusa de Consiliul Local Municipal, a sfidat CLM, a sfidat dispozitiile primarului, m-a dat in judecata si asa mai departe, deci a fost un om cu care nu se putea lucra. Recent, s-a dovedit ca are datorii mari la Primarie, sint reale si s-ar putea sa raspunda pentru asta, chiar penal".
In ce priveste comentariile primarului Simionescu, cum ca fostul edil-sef, Constantin Cibu, ca ordonator principal de credite, ar fi principalul vinovat pentru acest flux incorect de fonduri, care s-ar fi facut in ultimii doi ani intre Directia Pietelor si Primarie, cel acuzat sustine ca nu se simte vinovat de nimic: "Ordonator de credite este atunci cind da bani, nu cind are de primit. Nu are nici o importanta ce spune doamna Draghincescu, ca a facut investitii, este normal ca trebuie sa faci niste investitii, dar din cele 50% care iti ramin din venituri, nu din banii datorati Primariei. Ei bine, Draghinceasca nu a dat nici un ban la Primarie, am trimis Corpul de Control si pina la urma am hotarit indepartarea ei, dar nu s-a putut, dupa cum ati vazut. Ea spune ca a facut investitii pe semnatura mea? Eu nu am semnat decit bugetul de venituri si cheltuieli, nu am semnat investitii, nu exista asemenea liste de investitii pe care sa le fi aprobat eu. Eu nu am nici un fel de raspundere, stau linistit din punctul asta de vedere, ca banii nu i-am furat eu. Am favorizat eu ceva? Am favorizat infractorul sau ce?! Eu am un an de zile de cind incerc sa o indepartez de acolo, ce vreti mai mult? Si am semnale ca nici nu va fi indepartata. Cind am spus ca sint activitati care n-au ce cauta la Directia Pietelor, cum ar fi Gradina Zoologica si Parcul Copiilor, a sarit in sus. Un cimitir trebuia sa-i mai dam in administratie, sa fie setul complet".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii