Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu este si el in rahat, da' cica intr-unul mai mic

Natiunea romana, intreg mapamondul, a intrat intr-un big shit, cum ar zice femeia de serviciu de la mine de la bloc. Criza asta financiara vine, vine, calca totul in picioare. Lumea e speriata, nu stie pe unde sa-si mai ascunda bruma de lovele, pentru zile negre. Agitatia i-a cuprins pe toti, de la vladica la opinca si de la fraier de alegator la parlamentar. Fostul primar Constantin Cibu a iesit in public si a admis ca efectele crize l-au prins si pe el din urma. Cibu chiar a tinut sa se exprime plastic, insinuind ca problema este mult mai grava decit ne imaginam si ca viitorul suna naspa de tot pentru brailime, secuime, maghiarime si, in general, romanime, citez: "Am coborit cu picioarele pe pamint si ne-am trezit in rahat pina la git
si nivelul creste in continuare".
Fostul primar se transforma, asadar, in purtatorul de cuvint al tuturor brailenilor (romanilor), afirmind ca sintem in rahat. Cu totii. Nu zic nu, poate ca sintem in rahat si nu ne dam inca seama. Avem timp berechet sa ne convingem daca ceea ce simtim in jurul gitului este chiar rahat sau doar o placuta adiere de vint. Cibu nu a pierdut insa ocazia de a da cu barda in dusmani precizind ca toata aceasta criza ar fi cauzata de faptul ca lumea a votat PDL si PSD. Cibu s-a facut de ris cu aceasta declaratie, dar la cit de des a gafat el in ultimii ani, de cind este prezent in viata publica, ce mai conteaza inca o enormitate spusa la repezeala?
Cind vine vorba sa raspunda daca si el este in git pina la rahat (pardon, in rahat pina la git), acelasi Cibu o suceste discret, cit sa iasa bine din, scuzati, cacat. El admite ca firma lui, Phoenix SA, este pe naspa, dar cica a luat masuri pentru a nu pierde chiar tot. Adica, e si el in rahat, ca toata lumea, dar nu chiar pina la git, ci undeva pina la piept, putind chiar sa fumeze linistit o tigara. Asta in caz ca Tanti Criza i-a mai lasat in buzunar macar de-un pachet de Snagov.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii