Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"CI BUn era Lungu!"

Senatorul PSD Aurel Simionescu apreciaza drept trist, dar si penibil, in acelasi timp, faptul ca un reprezentant al Aliantei PNL-PD a ajuns sa recunoasca public faptul ca pe vremea cind era primar al municipiului Anton Lungu era mai bine. Simionescu a explicat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se bucura pentru esecul evident al guvernarii PNL-PD de la nivelul municipiului si judetului, dat fiind ca acesta se rasfringe asupra tuturor politicienilor locali:
"Am auzit mai demult un lucru, dar am considerat ca este o rautate. Vremea si viata confirma, insa, un lucru care mie mi se pare trist: am auzit o chestiune de genul bancului care spune «CI BUn era Lungu». Daca asta este rezultatul alegerilor de anul trecut, daca asta cred oamenii in Braila, deja este un lucru trist, si eu am mai spus ca acei care au responsabilitati in Braila ar trebui sa se gindeasca, sa faca un pas in spate, sa hotarasca dumnealor care este pasul de facut, dar sa-l faca. Pentru ca, de fiecare data cind avem ceva de facut, noi la Bucuresti nu putem sa facem nimic, pentru ca ni se spune: «la voi, acolo, este scandal, la voi, acolo, toata lumea reclama pe toata lumea, la voi, acolo, nu putem avea incredere in cineva». Aceasta este supararea cea mai mare pe care o avem, pentru ca neimplinirile actualei guvernari locale se rasfringe asupra noastra, a tuturor, pentru ca oamenii ne intreaba pe toti, de ce nu facem ceva pentru oras si pentru judet".
Amintim ca politicianul care a recunoscut ca regreta administratia Lungu este tocmai unul dintre criticii ferventi ai fostului primar, respectiv viceprimarul de acum, democrata Daniela Vasioiu. Aceasta spunea, in urma cu citeva zile, ca noul primar, Constantin Cibu, este mult mai rau decit predecesorul sau: "Regret si imi cer scuze brailenilor, pentru ca am pus umarul ca la Braila sa se aseze o astfel de conducere, care nu numai ca a preluat lucrurile rele ale fostului primar, le-a si amplificat. Am ajuns astfel in septembrie 2005, sa regret administratia Lungu. Daca in perioada mandatelor domnului Lungu se faceau suficiente abuzuri, dar erau la limita legalitatii, astazi nu discutam decit de bunul plac, in Primaria municipiului Braila".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii