Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu, premiul cel mare la categoria "Cel mai bun regizor de filme de actiune"

Am citit in Obiectiv despre marea, mega super-extraodinar de imensa razie organizata de politistii braileni. 150 de purtatori de pulane, daca am retinut eu bine, s-au apucat sa bata miercuri dimineata la usile interlopilor vechi si noi. Era ora 6.00, cind unii dintre interlopi nici macar nu au apucat sa mearga la culcare. Si asta pentru ca programul cazinourilor nu-i ca ala de la aprozar. E non-stop, bre!
Politistii s-au filmat in timpul raziilor, din doua motive, zic eu: 1) pentru a fi acoperiti, in cazul in care vreunul dintre interlopi ar fi acuzat ulterior ca a fost abuzat sau ca i s-ar fi incalcat drepturile, si 2) sa aiba ce livra ziarelor, pentru ca cititorii sa poate vedea pe net cit de curajosi sint politistii din Braila.
Evident, cind auzi de o astfel de actiune a politiei, care nu s-a soldat cu nici macar cu o retinere, caci de arestare nici nu s-a pus problema, te gindesti ca nenea Catalin Chivu o sa dea un scurt refresh imaginii sale de politist, care este bara-bara cu interlopii din Braila. E, daca acesta a fost scopul actiunii, pot spune ca manevra i-a reusit de minune lui Chivu. Pelicula regizata de el are sanse mari sa ia un premiu la traditionalul Festival de Film cu Militieni (FFM), care are loc in fiecare an "La Piulita".
In urma raziei, sediul Politiei Braila s-a umplut de sabii si cutite, caci mai toti indivizii ale caror case au fost perchezitionate aveau arme albe ca la balamuc. In rest, marea actiune nu s-a soldat cu nimic. A, ba nu, ar mai fi ceva: politistii i-au confiscat citeva mii de euro lui Sgircitu, iar eu tare sint curios sa vad cum o sa justifice acestia ridicarea banilor. Cica zilele urmatoare se vor intimpla si alte lucruri spectaculoase, d.p.d.v. al politistilor, actiuni care, tinind cont cum merge justitia la noi, ca unsa, vor fi tot fisuri mediatice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii