Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chirurgul Dan Vărzaru:”Ar fi util dacă, în cadrul ședințelor, consilierii locali ar discuta strict proiectul care se află pe ordinea de zi fără a divaga pe aspecte ce țin de spectrul politic”

Spre deosebire de alte alegeri locale, anul trecut au intrat atât în CLM cât și în CJ multe nume noi de la PSD și PNL. Totodată printre new-entry sunt și mulți tineri, dar și mulți profesioniști cu calificări superioare de la care cetățenii Brăilei ar putea avea așteptări. În acest context, ziarul “Obiectiv – Vocea Brăilei” a inițiat o rubrică nouă destinată în exclusivitate consilierilor municipali și județeni aflați la primul mandat. Pentru început în cadrul acestei rubrici vor intra mini-interviuri asezonate cu CV-urile noilor consilieri.

 

Dan Andrei Vărzaru este fiul binecunoscutul chirurg Cornel Vărzaru. Are 39 de ani și a absolvit  Facultatea de Medicină Generală U.M.F. Carol Davila București în 2006. Vărzaru jr a fost rezident chirurgie la Spitalul Universitar București în perioada 2006 – 2012, apoi specialist chirurgie generală la Spitalul Județean Brăila din 2013 și din 2019 este medic primar chirurgie generală. S-a specializat în chirurgie laparoscopică și management sanitar. Din septembrie 2020 este consilier municipal din partea PSD.

- Cum vă simțiți la ședințele CLM Brăila?

-Inițial, ședințele care au necesitat prezența noastră fizică în sală au fost palpitante datorită gradului mare de necunoscut și de intrarea într-o echipă nouă. Ulterior, cele online au fost ușor impersonale, fiind privați de interacțiunea umană și de prezența fizică a membrilor seniori ai echipei.

- Ce nu vă place?

- Faptul că, cei din opoziție înțeleg să utilizeze aceste ședințe pentru declarații politice, care nu au legătură cu actul administrativ și că în accepțiunea dumnealor a fi în opoziție înseamnă automat să fii contra la orice, fără să țină cont de beneficiul adus cetățenilor.

- Ați schimba ceva la modul de organizare și funcționare al ședințelor?

- Consider că ar fi util dacă, în cadrul ședințelor, consilierii locali ar discuta strict proiectul care se află pe ordinea de zi fără a divaga pe aspecte ce țin de spectrul politic sau de cancanți vreun proiect personal pe care cu sprijinul grupul de consilieri PSD să-l promovați până la sfârșitul mandatului?

- Aș dori să mă asigur că vom putea să construim, să modernizăm și să dotăm cât mai multe zone de agrement în aer liber, în așa fel încât cetățenii, indiferent de vârstă, să fie capacitați în a petrece cât mai mult timp făcând mișcare. Pentru că sunt medic voi susține anul acesta finalizarea investiției pentru Centrul Medical de Permanență din Cartierul Vidin. (A consemnat Monica PARASCHIV)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii