Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiru susţine că majoritatea angajaţilor din CJ sunt pesedişti

• preşedintele PNŢCD Brăila, Gheorghe Chiru, a criticat, recent, afirmaţiile şefului Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac,  legate de blocajele din instituţie din pricina necooperării funcţionarilor, mare parte de la PNL • acesta susţine că este absolut fantasmagoric ca subordonaţii unor instituţii conduse de ani de zile de social-democraţi să fie de altă culoare politică, indiferent dacă au  adeziune sau nu

 

Preşedintele PNŢCD Brăila, Gheorghe Chiru, s-a arătat deranjat de afirmaţiile recente ale şefului Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac privind funcţionarii neascultători. Ţărănistul susţine că în ciuda acuzaţiilor lui Chiriac că angajaţii sunt membri PNL, problema în realitate este în tabăra PSD, astfel că oamenii problematici ar trebui chemaţi la partid pentru a fi muştruluiţi. Chiru a susţinut că şeful judeţului nu ar trebui să încerce să “se dea jupân” cu astfel de afirmaţii privind trimiterea funcţionarilor în comisia de disciplină ci ar trebui să fie “jupân” cu adevărat şi să pună piciorul în prag, astfel încât lucrurile să se mişte pentru judeţul nostru.

“Cu câteva excepţii, acolo toţi sunt membri de partid, dar ai PSD-ului. Acolo nimeni nu poate să iasă din rând. Cum să îi certe Chiriac? Întâi trebuie să îi ia la partid la ture, sau la organizaţia lor, că la PSD au organizaţie de colţ de bloc, de scară etc. Sunt foarte mulţi şi nu de acum. Începând cu cei mari din vârf, cu directorii. Pe mine afinităţile lor, eventual opţiunea lor politică nu m-a deranjat. Dar vă spun că singura bătălie de acolo e între ei. Se urmăresc unul pe altul, totdeauna îşi trag preşul de sub picioare. Se dărâmă unul pe altul. Pe mine mă miră din punctul ăsta de vedere «neregulile» astea apărute în consiliu. Pentru că nu au cum. Atât timp cât totul e subordonat politic. Acolo sunt vreo 14-15 oameni şi tot ăia care erau pe vremea lui Stancu de altă culoare politică. Au rămas în picioare. Restul sunt PSD. Deci remarcile lui Chiriac nu îşi au rostul. Ai lor sunt problema! Să îi cheme la partid să îi muştruluiască: «treceţi la treabă că ne facem de râs!». Ar putea veni, să aducă adeziuni. Dar astea sunt lucruri aşa de subţiri... Am certitudinea asta de 20 de ani. Unii sunt membri chiar de la FSN. S-au mai schimbat directorii, e adevărat, dar toată lumea se pliază”, a afirmat Chiru.

Precizăm că şeful CJ Brăila s-a plâns recent că nu poate demara investiţii noi, în mare parte din cauza blocajelor care apar la nivelul funcţionarilor publici, mulţi dintre ei cu carnet de membru PNL.
Categorie articol: 

Comentarii