Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiru: "Simionescu e varză murată!"

Gheorghe Chiru, liderul PPDD Brăila, ia încă o dată în lunetă modul în care sunt administraţi "banii publici", dar şi cum se desfăşoară lucrările de reabilitare a principalelor artere de circulaţie din municipiu. Chiru se teme că iarna va surprinde oraşul cu drumurile neterminate. "În legătură cu administraţia noastră din Brăila, mă refer şi la judeţ, şi la municipiu, nici nu ştiu cu ce să încep. Nu că aş fi mama Omida, dar ce spuneam acum vreo trei-patru luni că o să avem o iarnă plină cu noroaie şi cu tranşee, deja se prefigurează. Încearcă să ne aburească efectiv, nu e termenul cel mai potrivit şi nici academic, că se iau măsuri pentru conservarea lucrărilor peste iarnă, lucruri care astă-primăvară nici nu se puneau în discuţie", a spus Gheorghe Chiru ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şeful PPDD Brăila consideră că lucrările la drumurile din judeţ trebuia făcute una câte una, fără să fie "scormonit" tot oraşul şi se arată foarte revoltat împotriva primarului Aurel Simionescu. "Aşa cum suntem, mici, mari, deştepţi sau proşti, trebuie să desfăşurăm nişte activităţi în oraşul ăsta, trebuie să existăm şi e greu în condiţiile în care toate arterele sunt excavate, doar de dragul de a demonstra că zornăitul ăla proletar din capul lui Simionescu funcţionează conform directivelor date de tataia Lungu! Da', tataia Lungu dacă lua o treabă, o ducea la bun sfârşit, în schimb Simionescu ne-a demonstrat şi în ăia 8 ani de la Consiliul Judeţean că e varză, varză în sensul ăla, varza murată pe care o scoţi primăvara din butoi, adică e sub orice critică", a continuat Chiru.

Primarul e "simpatic la karaoke"

Criticile lui Chiru la adresa aptitudinilor manageriale ale edilului-şef au virat şi spre conducerea Consiliului Judeţean. "Faptul că se plimbă el pe şantier şi emoţionează până la lacrimi unu, doi bătrâni, cărora le-a promis nu ştiu ce sacoşe cu făină şi vreo două pungi de zahăr, pe mine mă lasă sloi, că el va rămâne tot Simionescu. Nu poţi să-l califici, e chiar jenant, m-aş contrazice, e Simionescu, n-ai ce să-i ceri, atât îl duce capul. Pentru că el, până la urmă, e ordonatorul de credite, el dă startul la tot. Din punctul meu de vedere, lucrurile au fost, aşa cum am declarat şi altă dată, prost gândite, prost concepute, indiferent dacă impactul sau ceea ce ar putea să realizeze ar avea o anumită culoare, în sensul bun (...) N-am ce să-i spun lui Simionescu, la karaoke e simpatic. Îmi place de el la karaoke, acolo e locul în care, sincer, îl votez", a declarat liderul PPDD Brăila.
Legat de lucrările desfăşurate în Brăila, acesta spune că banii investiţi în "betoanele care se toarnă acum", puteau fi folosiţi pentru "canalizări şi asfaltări de uliţe", mult mai necesare brăilenilor, care nici măcar nu au unde să îşi arunce gunoaiele şi încarcă străzile cu "lături".
Categorie articol: 

Comentarii