Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiru nu susţine referendumul PNL pentru demiterea primarului

• ţărănistul Gheorghe Chiru a afirmat că liberalii nu procedează corect cu referendumul prin care încearcă să îl demită pe Marian Dragomir din funcţia de primar • acesta este de părere că o asemenea mutare este riscantă şi îi conferă edilului-şef mai multă credibilitate

 

Ideea lansării unui referendum pentru demiterea primarului Marian Dragomir lansată de liberalii brăileni nu este pe gustul tuturor reprezentanţilor opoziţiei de pe scena politică locală. Mai exact, preşedintele PNŢCD Brăila, Gheorghe Chiru, susţine că edilul-şef trebuie lăsat să îşi ducă singur crucea până la finalul mandatului, iar brăilenii să fie judecători la final. Acesta este de părere că organizarea unui referendum nu face altceva decât să îi aducă mai multă credibilitate actualului primar, de care la rândul său se declară complet nemulţumit.

“Am văzut că se încearcă un referendum privind demiterea lui Dragomir. Eu unul sunt împotrivă. Şi am să vă spun şi de ce. Dragomir, indiferent de numărul celor care l-au votat, conform legilor de la acea vreme, a fost ales primar. Asta a fost dorinţa brăilenilor! Noi - vorbesc de cei care au fost atunci în jocul politic şi implicaţi în alegeri -, ar trebui să înţelegem că nu avem încotro decât să respectăm decizia populaţiei. Este ales pentru un mandat de 4 ani, şi trebuie să îl lăsăm să îşi ducă până la capăt. E un mandat la capătul căruia îl va judeca tot poporul, nu politicienii. Aceştia încearcă doar să se agaţe. Iar o mişcare de genul ăsta, un referendum, nu face decât să îl credibilizeze pe acest domn Dragomir. El trebuie să îşi ducă până la capăt crucea. Şi-a asumat-o într-un mod “en fanfare” aşa. El a venit la Primărie în glumă, dar asta e. A venit acolo pe nişte voturi”, a declarat Chiru.

Acesta susţine că se aştepta atât de la primarul Marian Dragomir cât şi de la preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, ambii tineri, să schimbe modul în care se face administraţie în zona noastră, însă din păcate nu este mulţumit deloc de abordarea celor doi. Ţărănistul a vorbit despre speranţa sa că ambii lideri ai urbei să încerce să îi scoată din schemă pe “greii” PSD şi să vină cu un suflu nou, însă acum s-a convins că nu se va întâmpla asta niciodată.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii