Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiru i-a adus un ultim omagiu lui Ion Diaconescu

De pe poziţia unui fost şi, după cum se autodenumeşte, "veşnic creştin-democrat şi monarhist", şeful PPDD Brăila a ţinut să-i aducă un ultim omagiu ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderului ţărănist-democrat Ion Diaconescu.
"Chiar dacă părerile sunt împărţite şi mulţi nu l-au favorizat pe acest om, noi ţinem să-i aducem post-mortem un omagiu pentru ceea a fost, pentru tăria lui de a înfrunta imposibilul şi, mai ales, pentru curajul lui de a înfrunta acest sistem năucitor care a fost comunismul, rămânând, cum a fost şi Corneliu Coposu, un om de echilibru. Aş dori să ne raportăm cu toţii la ei şi să fim măcar la 10% din ceea ce ei au fost", a declarat Chiru, vizibil afectat de moartea lui Ion Diaconescu, precizând că odată cu dispariţia liderului ţărănist-democrat, "se încheie şi existenţa celor care au fost dizidenţi şi luptători, oameni pe care istoria nu-i va uita niciodată".
De asemenea, Gheorghe Chiru l-a complimentat pe senatorul UDMR Attila Verestoy pentru cuvintele rostite la căpătâiul lui Ion Diaconescu: "Vreau să vă spun că Verestoy Attila, mergând la catafalcul preşedintelui Ion Diaconescu, a reuşit să spună, printre multe alte vorbe frumoase, că Diaconescu a fost un om de stat! Cu toată părerea noastră de rău şi cu tristeţe, spunem: Dumnezeu să-l odihnească în pace! Am spus toate acestea pentru că, indiferent unde voi fi, o să rămân veşnic creştin-democrat şi monarhist", a concluzionat şeful PPDD Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii