Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiru are sanse reale sa piarda

Face ce face Chiru si tot in picioare pica. Dar cind pica, pica frate! Poftim, la locale a picat, iar acest lucru nu i-a picat bine deloc. Candidat la functia de presedinte al CJ, Gheorghe Chiru nu a reusit sa-l lase fara serviciu pe tizul sau, Bunea Stancu. Nu mai retin ce procent a inregistrat, dar in tot cazul acesta a fost mic, jenant de mic. Imi aduc aminte ca Simona Draghincescu, rautacioasa cum este, a inceput sa faca atunci misto de Chiru ca, vezi Doamne, ea a reusit sa adune mai multe voturi decit PNTCD si candidatul Chiru la un loc.
Pe bune, Chiru mi se pare un personaj politic ok. Inainte de campania electorala de la locale, el a fost sigurul care s-a mai inhamat de Stancu, care a indraznit sa-l critice, sa-i dea doua dupa ceafa baronetului. Pentru asta, imi scot palaria in fata lui. Ceilalti candidati - niste momii penibile, niste fricosi pe care nici nu ma mai obosesc sa-i amintesc.
De cind Tariceanu si Milut au semnat un fel de protocol intre PNL si PNTCD la nivel central, Chiru spera sa candideze intr-un colegiu electoral favorabil si sa prinda astfel un loc in viitorul Parlament al Romaniei. Cica liberalii le vor da 30 de colegii taranistilor, in toata tara, iar Milut i-ar fi promis lui Chiru sa stea linistit, ca-i va da ceva bun la alegerile programate sa aiba loc in noiembrie.
Ca sa fiu transant, anunt inca de pe acum ca Gheorghe Chiru nu are sanse sa devina parlamentar. Repet, mi se pare un tip ok, dar nu cu asta se cistiga alegerile intr-un colegiu, ci cu multi bani, cu gargara de 2 lei si cu un partid puternic in spate. Liberalii au ceva cheag in Braila, chiar s-au ridicat binisor comparativ cu anul 2004, dar tot nu este de-ajuns. Oricum, decit sa-l vad senator sau deputat pe Cibu, mai bine cu Chiru in Parlament. Macar asta este atent la ce se discuta & voteaza si are si gura mare incit sa faca galagie in presa atunci cind nu-i va conveni ceva. Nu-i blazat si resemnat ca nenea Cibu!
Hai Chiru, totusi!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii