Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac i-a atacat pe Dănăilă şi Nechita, în lipsă

• la cea mai recentă şedinţă ordinară a CJ Brăila, consilierii PNL Brăila Alexandru Dănăilă şi Ovidiu Nechita au absentat, iar lipsa acestora nu a trecut neobservată de remarcile preşedintelui Francisk Chiriac • acesta a ţinut să le mulţumească la final membrilor Consiliului prezenţi la şedinţă, aducând un atac voalat la adresa celor doi

 

Preşedintele CJ Brăila Francisk Chiriac s-a bucurat de lipsa a doi consilieri liberali din cadrul celei mai recente şedinţe ordinare a instituţiei pe care o conduce. La finalul şedinţei din 28 mai, acesta a ţinut să le mulţumească membrilor Consiliului care au fost prezenţi, apreciind că discuţiile nu au mai degenerat, dar fără să uite să menţioneze că liberalii Alexandru Dănăilă şi Ovidiu Nechita au lipsit.

“Vreau să vă mulţumesc tuturor care aţi fost astăzi prezenţi la această şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Brăila. Aţi văzut că putem discuta corect, normal, că putem depune amendamente, să le votăm. Corect, civilizat, fără să ne jignim. Consilierii care au lipsit astăzi, se pare că sunt cei care întotdeauna au aprins flacăra discuţiilor şi nu aş mai vrea acest lucru. Poate ceilalţi colegi le vor povesti despre această şedinţă, care a fost una corectă, normală. Repet, o şedinţă în care s-au adus amendamente, s-au votat, fie «pentru», fie «împotrivă». Am dat dovadă că suntem nişte oameni cerebrali şi că lucrăm în primul şi în primul rând pentru cetăţenii judeţului Brăila. Deci pe această cale, eu vă mulţumesc tuturor care aţi fost astăzi prezenţi în şedinţa online a Consiliului Judeţean Brăila”, a declarat Chiriac.
Categorie articol: 

Comentarii