Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac despre criza politică de la nivel național: «Vrem ca această situație să se sfârșească! Ne face rău tuturor»

* asta a declarat președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac despre situația problematică din interiorul PSD la nivel național * acesta susține că Liviu Dragnea și Sorin Grindenu ar fi trebuit să discute înainte să declanșeze acest război intern

 

 

 

Președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac nu s-a arătat deloc încântat de situația de la nivel național privind criza politică din PSD legată de schimbarea Guvernului Sorin Grindeanu. Acesta susține că, din punctul său de vedere, șeful PSD Liviu Dragnea și premierul Grindeanu ar fi trebuit să discute înainte să declanșeze o asemenea situație.

Eu am încredere în colegii mei. Și domnul Grindeanu este colegul meu până la urmă și la coadă. Îl cunosc pe domnul premier și pe domnul Dragnea. Cred că au destulă înțelepciune și maturitate politică, astfel încât, această situație care nu face bine nimănui, să se încheie odată și să ia o decizie. Ne face rău tuturor. Așteptăm să se încheie această perioadă. Sunt oameni pe care noi i-am trimis acolo în CeX și vrem ca această situație să se sfârșească. Mi-aș fi dorit ca domnul premier și domnul președinte Dragnea să aibă înainte mai multe discuții și să iasă public abia când ajungeau la o concluzie. La un argument. Se pare că nu s-a întâmplat așa”, a declarat Chiriac.

Precizăm că aseară, în Comitetul Executiv Național al PSD, Sorin Grindeanu și-a pierdut sprijinul politic și i s-a cerut demisia din Guvern. De asemenea, ALDE și-a retras sprijinul politic față de acesta. Ulterior, Grindeanu a precizat că nu își dă demisia pentru că nu are nicio garanție că noul premier va fi de la PSD și că va face acest gest în momentul în care președintele Klaus Iohannis va accepta o propunere din partea alianței de Guvernare.
Categorie articol: 

Comentarii