Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac consideră că actuala şefie PSD la nivel naţional este una dictatorială

• asta a declarat, recent, preşedintele CJ Brăila Francisk Chiriac atunci când a fost întrebat despre tensiunile interne din PSD de la nivel naţional • acesta a dorit să puncteze că nu este de acord cu o conducere de tip dictatorial şi a vorbit despre “interesele unora” de a ajunge pe anumite funcţii, chiar dacă nu performează acolo • Chiriac a adăugat că administraţiile din teritoriu au de pierdut ca imagine în urma acestui scandal, deoarece lucrurile bune pe care le realizează sunt pur şi simplu obturate

 

Şeful Consiliului Judeţean Brăila Francisk Chiriac este deranjat de modul în care se derulează lucrurile în PSD la nivel naţional. Acesta a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o recent, că actuala conducere a partidului este una de tip dictatorial, lucru cu care nu este de acord, atunci când a fost întrebat ce părere are despre tensiunile interne din tabăra social-democraţilor, din ultima vreme.

“Nu mi se pare normal. E un punct de vedere personal. Ratăm nişte momente foarte importante, şi pentru ţară, dar şi pentru noi ca partid. Nu sunt de acord cu conducerea asta dictatorială. Şi am declarat-o de fiecare dată. Se pare că managementul bun şi ideile bune vin dintr-o gândire colectivă. Că aşa se întâmplă”, a declarat Chiriac.

Acesta a mai adăugat că problemele au apărut ca urmare a “unor presiuni venite din partea unor oameni care îşi doresc neapărat funcţii”. Mai mult, Chirac a punctat că din păcate atunci când obţin poziţiile visate, personajele respective nu performează, aşa cum ar fi de aşteptat.

 

«Eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci că trebuie să ne gândim la partidul unor oameni»

Preşedintele CJ Brăila a mai punctat că deranjul cel mai mare îl resimte din cauza faptului că acest scandal din PSD nu face altceva decât să obtureze lucrurile bune pe care administraţiile locale şi judeţene le realizează în teritoriu. În ceea ce priveşte eventuale repercursiuni pentru administraţia brăileană având în vedere poziţia în tabăra nemulţumiţilor, Chiriac a precizat că până acum nu a fost cazul, dovadă faptul că a fost invitat la Guvern pentru a discuta despre stadiul proiectului privind podul peste Dunăre.

“Eu cred că sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care îşi doresc foarte mult unele funcţii şi au nişte frustrări. Au ajuns în aceste funcţii, dar s-a dovedit că ei nu performează atât de tare. Şi uitaţi ce se întâmplă, că deja am schimbat trei Guverne şi deşi avem o majoritate parlamentară covârşitoare, nu ni se întâmplă lucruri bune în partid. Dar ceea ce mă deranjează foarte mult este că munca noastră administrativă, munca noastră de zi cu zi - şi aici mă refer la faptul că asfaltăm, că mai facem o parcare sau altceva -, este obturată şi devine greu vizibilă din cauza acestei lupte politice interne. O luptă care ne duce pe noi ... deşi sper să nu ne ducă foarte mult în jos atunci când vine vorba de opinia publică. Eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci că trebuie să ne gândim la partidul unor oameni”, a mai adăugat Chiriac, făcând aluzie la nemulţumirea sa legată de modul în care conduce actualul preşedinte al partidului, Liviu Dragnea.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii