Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac anunţă că o să îşi ia la “puricat” toţi angajaţii

• preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a afirmat, recent, că printre planurile sale pe 2017 se numără şi schimbarea organigramei instituţiei pe care o conduce • acesta a avertizat că va lua la verificat fiecare angajat din CJ Brăila pentru a vedea unde are nevoie de schimbări

 

Se anunţă o perioadă tensionată pentru angajaţii Consiliului Judeţean Brăila care urmează să fie luaţi la verificări amănunţite în privinţa atribuţiilor pe care le au în cadrul instituţiei. Cel puţin asta a afirmat, recent, şeful judeţului Francisk Chiriac, care susţine că are de gând să îşi evalueze amănunţit funcţionarii din subordine pentru a vedea cu ce anume se ocupă fiecare dintre ei. Potrivit acestuia, una dintre priorităţile pentru 2017 o reprezintă chiar modificarea organigramei CJ Brăila, poate chiar realizarea de structuri noi. Însă pentru a-şi duce planul la îndeplinire, Chiriac a afirmat că are de gând să verifice înainte fişa postului a fiecărui angajat din Consiliul Judeţean.

“Iau în calcul schimbarea organigramei, o regândire a tot ce înseamnă funcţionari. Iau în calcul până la sfârşitul primăverii evaluarea fiecărui angajat din Consiliul Judeţean cu fişa postului, pentru că schimbăm organigrama. Şi mi-aş dori să văd ce face fiecare dintre aceşti angajaţi, efectiv, în Consiliul Judeţean. Repet, cu fişa postului. Împreună cu directorul respectiv, cu angajatul, cu mine, cu cei doi vicepreşedinţi şi cu secretarul vom face evaluarea fiecărui angajat”, a declarat Chiriac.
Categorie articol: 

Comentarii