Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac încurajează angajaţii SJU să spună dacă nu primesc materiale de protecţie

• preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a transmis, recent, un mesaj pe reţelele de socializare, către medicii, asistenţii şi personalul din Spitalul Judeţean de Urgenţă • acesta i-a rugat să nu ezite şi să îi aducă la cunoştinţă dacă întâmpină probleme şi nu li se asigură materiale de protecţie

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, le transmite medicilor, asistenţilor şi angajaţilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă să anunţe dacă nu li se asigură materialele de protecţie. Acesta a lansat, recent, mesajul pe reţelele de socializare, precizând că dacă va auzi că există astfel de situaţii are de gând să ia măsuri drastice împotriva celor care nu respectă procedurile.

“Stimate cadre medicale, stimaţi lucrători din Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, toate pavilioanele, toate secţiile: vă rog, dacă întâmpinaţi probleme la locul de muncă, în sensul că nu aveţi la dispoziţie măşti de protecţie, mănuşi, dezinfectanţi şi alte produse care să vă protejeze, nu ezitaţi să îmi spuneţi. Promit că voi lua măsuri drastice împotriva celor care nu respectă procedura legală (conform protocolului MS) şi care nu vă distribuie materiale de protecţie, având în vedere că spitalul este dotat în sensul acesta. Vă mulţumesc în numele cetăţenilor judeţului Brăila pentru ceea ce faceţi pentru noi! Gânduri bune!”, a postat Chiriac pe pagina sa de Facebook.
Categorie articol: 

Comentarii