Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiriac: «Casa Tineretului este în grafic!»

• preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a afirmat că lucrările continuă la Casa Tineretului, pentru adaptarea sălii de spectacole la normele de siguranţă impuse de ISU • acesta susţine că există trei echipe care lucrează în clădire • Chiriac a evitat să anunţe vreo dată când sala de spectacole ar putea fi redată publicului, însă a precizat că dacă vor exista întârzieri din partea constructorului, acesta va avea parte de penalităţi

 

Şeful Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac s-a arătat mulţumit de modul în care decurg lucrările privind adaptarea Casei Tineretului la condiţiile impuse de ISU pentru siguranţa la incendii. Chiriac a precizat, recent, că din informaţiile pe care le deţine, în prezent în acea clădire şi în afara ei, lucrează trei echipe distincte. Preşedintele CJ Brăila a evitat totuşi să precizeze vreun termen exact pentru momentul în care sala de spectacole a Casei Tineretului va putea să fie din nou folosită pentru evenimente în Brăila.

“Casa Tineretului este în grafic! Sunt trei echipe care muncesc acolo. Partea de exterior este aproape finalizată. Mă refer la schimbarea conductei de la remiza de apă până în interior. De asemenea, o echipă lucrează la partea de ignifugare, iar o alta lucrează la partea instalaţiei de stingere incendii şi la hidranţi”, a declarat Chiriac.

Întrebat când să se aştepte brăilenii să aibă acces la sala de spectacole a Casei Tineretului din nou, acesta a afirmat ironic: “Nu ştiu. Întrebaţi PNL-ul, că ei sunt cu datele fixe”.

Chiriac a precizat totuşi că dacă vor exista întârzieri peste cele 6 luni prevăzute în contract pentru încheierea lucrării, constructorul va avea parte de penalităţi.

“Cât mai curând. Nu ştiu. În funcţie de constructori, de disponibilitatea lor, de muncitorii pe care îi au acolo. Pot să termine mai devreme sau pot să termine mai târziu. Dacă termină mai târziu vor intra în penalităţi. Este o perioadă contractuală de şase luni. Dacă va fi mai mică, atunci tot respectul! Dacă va fi mai mare, vom da penalităţi. E foarte simplu!”, a conchis sursa citată.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii