Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chipciu şi Lupu au fost artizanii remizei de la Constanţa

A urmat un şut al lui Marius Lupu de la 20 m, iar Neagu a deviat, in extremis, mingea în corner, pentru ca în minutul 12, Alexandru Chipciu să-i dea ex-petrolistului Lupu o pasă ideală, tânărul atacant brăilean l-a driblat pe Păcurar şi a şutat cu sete în stânga lui Neagu, era 0-1 şi brăilenii începeau să spere la un rezultat foarte bun la Constanţa. Oaspeţii au continuat să asedieze careul advers încă 10 minute, însă Bosoi, după un un-doi cu Iosofache, şi Lupu au ratat situaţii foarte bune de a majora scorul în favoarea CF-ului.

Finalul primei reprize a aparţinut constănţenilor, astfel că egalarea ar fi putut surveni încă din minutul 23, numai că Pantelie a şutat pe lângă Mitrea, ieşit în întâmpinare, dar şi pe lângă poartă. Farul II a reuşit să restabilească egalitatea opt minute mai târziu, în urma unui penalty transformat de Matei şi partida se relansa.

Oaspeţii au ratat mult şi în repriza a doua

La patru minute de la reluare, pe contraatac, Pantelie a rămas singur cu Mitrea, a lobat mingea peste el, însă portarul brăilean a avut noroc de data aceasta pentru că balonul a lovit bara din dreapta, după care s-a jucat pe contre.
Lupu (min. 56), dintr-o poziţie ideală de gol, a şutat în braţele lui Neagu, iar în minutul 60, după o centrare ca la carte a lui Chipciu, Bosoi şi Pânzaru au şutat pe rând la poartă, însă Neagu a avut intervenţii salvatoare de fiecare dată.
CF Brăila a continuat să-şi supună adversara la un asediu prelungit, elevii lui Mihai Ciobanu i-au dominat autoritar pe "rechinii mici", dar au ratat cât pentru trei partide, astfel că până la finalul întâlnirii tabela nu s-a mai schimbat.
Chipciu (min. 81) a centrat în careul constănţean, Viorel Nicolae a reluat mingea cu capul spre poartă, însă Durbac a deviat-o de pe linia porţii, a urmat apoi ratarea lui Pânzaru, care a trimis mingea peste poartă dintr-o poziţie destul de bună şi după o cursă a lui Marius Lupu, stopată, in extremis de Florea, partida s-a încheiat la egalitate, un rezultat care nedreptăţeşte formaţia vizitatoare, cea care a dominat jocul la toate capitolele, nu însă şi la cel de finalizare.

CF Brăila: Mitrea - Drăguş, V. Nicolae, Olenic, Necoară - Bosoi (min. 75: Mândroasa), Pânzaru, Stănciulescu, Iosofache (min. 65: V. Gheorghe; min: 90: Negulescu) - Chipciu (min. 90: Pascu), Lupu.
Categorie articol: 

Comentarii