Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chinezul Lu Yuefeng şi Andrei Pleşa au revenit la Dacia Unirea

• tot marţi, în probe, a venit şi un jucător francez • Kande şi Njopgang nu au fost reţinuţi în lot

 

De marţi dimineaţă, la antrenamentele Daciei Unirea au participat şi doi jucători noi, ambii seniori. De fapt este vorba despre două reveniri la echipa fanion a Brăilei, mijlocaşul chinez Lu Yuefeng şi Andrei Pleşa. Chinezul a venit prima dată la Brăila în iulie 2018 şi dacă în această săptămână nu va primi o altă ofertă mai tentantă va rămâne să joace pentru echipa de la Dunăre sub comanda lui Florentin Petre. De asemenea, la şedinţa de pregătire de dimineaţă care a avut loc pe Municipal a mai participat un jucător de culoare francez căruia antrenorul nu i-a spus numele. Petre a lăsat să se înţeleagă că în această săptămână vor mai sosi întăriri.

“Nu are rost să le dăm numele atâta timp cât sunt în probe, probabil că astăzi  Kande şi Njopgang vor pleca, nu reprezintă soluţii pentru noi, aşa că deocamdată să-l vedem la lucru pe acest francez. Jucători cu siguranţă vor veni, am discutat cu ei şi se vor alătura cât de curând lotului nostru”, ne-a declarat Florentin Petre.

Dacia Unirea a susţinut marţi două antrenamente, cel de dimineaţă, unul cu caracter fizic, coordonat de antrenorul secund Marian Samuilă şi supervizat de Florentin Petre, iar cel de-al doilea a avut loc după-amiază la Tudor Vladimirescu.

Sâmbătă, cel mai probabil tot la Tudor Vladimirescu, Dacia Unirea va susţine al treilea amical, adversara formaţiei brăilene fiind Zimbrul Slobozia Conachi, echipă care sezonul trecut s-a clasat pe locul al doilea în Liga a IV-a din judeţul Galaţi.
Categorie articol: 

Comentarii