Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chilipiruri imobiliare scoase la licitaţie de BRD

De exemplu, zilele acestea, Corpul Executorilor Bancari - BRD a lansat pentru 16 septembrie nu mai puţin de 4 licitaţii pentru astfel de imobile, însemnând case şi vile plus terenurile aferente, precum şi un apartament, toate situate pe raza municipiului, dar şi a judeţului Brăila.
De exemplu, în municipiu sunt disponibile pentru cei interesaţi un grup de imobile, situate toate pe strada Pictor I. Andreescu, format din teren în suprafaţă de 348 mp şi construcţia edificată pe acesta reprezentând locuinţă din 2 camere hol şi bucătărie şi o a doua construcţie cu regim de înălţime parter plus etaj (la parter se află o terasă, o cameră, bucătărie, hol, baie şi casa scării, iar la etaj are 4 camere, baie, hol, balcon şi pod). Al doilea lot în acelaşi grup este format din teren în suprafaţă de 420 mp şi vila construită pe acesta.
Tot în Brăila, pe strada Plevna de această dată, mai este disponibil un imobil însemnând teren de 220 mp şi locuinţă compusă din 8 camere, bucătărie, baie, 2 debarale şi 3 holuri.
În fine, oferta pentru municipiu mai cuprinde şi un apartament cu 2 camere şi dependinţe cu suprafaţă utila de 47,32 mp (parchet, gresie, faianţă, termopan, centrală termică şi aer condiţionat), situat pe Calea Galaţi, la blocul F.
În ce priveşte oferta pentru judeţ, lista imobilelor scoase la licitaţie de bancă se limitează acum la o casă de locuit formată din 3 camere, bucătărie, garaj, magazie şi teren aferent în suprafaţă de 647 mp, plus 3 parcele de teren intravilan, toate pe raza comunei Tufeşti. Pentru toate aceste imobile executate silit de bancă, Corpul Executorilor Bancari - BRD a comunicat că vânzarea se va face la cel mai mare preţ oferit.
Ofertele sunt aşteptate pe adresa de email: licitatii@brd.ro până la data limită comunicată, respectiv 16 septembrie.
Categorie articol: 

Comentarii