Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Children's Day Party. De Ziua Copilului ne distrăm şi ajutăm!

• Forumul Tinerilor din România - filiala Brăila organizează un nou eveniment caritabil pentru Sebastian Stroe, adolescentul de la “Bălcescu” care suferă de o boală a sistemului imunitar şi are nevoie de un transplant medular

 

De 1 Iunie ne distrăm şi ajutăm! Forumul Tinerilor din România - filiala Brăila organizează un nou eveniment caritabil pentru Sebastian Stroe, adolescentul de la “Bălcescu” care suferă de o boală a sistemului imunitar, şi vă invită să luaţi parte la cea mai mare petrecere de Ziua Copilului.

Children's Day Party va avea loc pe 1 iunie, la Musetti Caffe, Calea Călăraşilor nr. 30, începând cu ora 18.00. Accesul la eveniment se va face în baza unor brăţări marca Musetti Caffé. Preţul acestora este de 10 lei şi vor fi distribuite prin licee, de către organizatori.

“Dăm startul verii cu un eveniment de excepţie dedicat tuturor tinerilor, unde distracţia, calitatea, surprizele şi voia bună sunt prezente. Fondurile strânse în urma vânzării brăţărilor se vor îndrepta către Sebastian Arpad Stroe, un copil ce are nevoie de un transplant de măduvă osoasă, iar preţul operaţiei este unul foarte costisitor!”, spun organizatorii evenimentului.

Aceasta este cea de-a doua acţiune umanitară realizată de  Forumul Tinerilor din România - Brăila pentru Sebi, după ce luna trecută au strâns peste 10.000 lei la “ConQUIZ”, competiţia de cultură generală adresată elevilor.

Mai multe detalii despre mega-petrecerea de 1 Iunie puteţi afla pe pagina de Facebook a evenimentului - Children's Day PARTY.
Categorie articol: 

Comentarii