Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Chiar daca nu am obtinut nici un punct, eu sint multumita de evolutia tuturor jucatoarelor"

Rulmentul Brasov - HC Dunarea 21-17 (10-6)

Partida dintre cele doua formatii a fost mult mai echilibrata decit in tur si aceasta s-a datorat in primul rind faptului ca handbalistele brailene au avut o evolutie mult mai buna decit in meciul tur.
La ambele combatante, punctul forte l-a reprezentat apararea si, cu toate ca s-au creat nenumarate faze spectaculoase in ambele semicercuri, nu s-au marcat, pina in minutul 21, decit sase goluri, cite trei de fiecare parte.
In ultimele minute ale primei reprize, gazdele au reusit sa-si creeze un avantaj de patru goluri.
Repriza a doua s-a incheiat la egalitate, 11-11, cu toate ca in aceasta parte a meciului handbalistele brailene au fost de noua ori in situatii de unu la unu cu portarii brasoveni. Si in aceasta parte secunda jocul a fost spectaculos, iar publicul, bun cunoscator al handbalului, a apreciat evolutia formatiei brailene, aplaudind-o in momentul in care a parasit sala.
"Am facut un meci foarte bun si, cu putina sansa, am fi putut obtine un punct. Insa trebuie sa fim realisti, Rulmentul este de departe cea mai buna echipa din acest campionat. Si ceea ce m-a mirat a fost faptul ca, pe linga cele 22 de jucatoare, toate de valoare apropiata, antrenoarea brasoveana inca isi mai doreste jucatoare valoroase in lot. Faptul ca am fost aplaudati de spectatori, obisnuiti cu handbalul de calitate, spune totul. Chiar daca nu am obtinut nici un punct, eu sint multumita de evolutia tuturor jucatoarelor", declara antrenoarea Alexandrina Soare.
In acest meci, fiecare portar brailean a aparat cite o repriza, Dana Goldic in prima parte, iar Gabriela Vasile in cea de-a doua.
Golurile echipei brailene au fost marcate de Marinela Patru 4, Liliana Craciun, Irina Radovici, Irina Tomuleanu si Marcela Lupu cite 3, Adriana Leordean.
Campionatul va fi din nou intrerupt, pina pe 5 mai, dar antrenamentele vor continua, cu o singura pauza, in acest week end.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii