Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chiar dacă era băut, un șofer a venit la Poliția Rutieră să anunțe o tamponare

* este vorba despre un brăilean de 45 de ani care s-a prezentat pentru soluționarea unui eveniment rutier * numai că, polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului

 

 

Implicat într-o tamponare, un șofer a mers la Poliția Rutieră pentru a rezolva problema. Numai că, polițiștii l-au prins cu “mâța în sac”, mai exact cu alcoolul în sânge. Acum este cercetat penal.

La data de 15 iulie, în jurul orei 16.00, un șofer de 45 de ani, din Brăila, s-a prezentat la ghișeul tamponări pentru soluționarea unui eveniment rutier.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,62 mg/l și a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Șoferul în cauză nu este singurul care s-a urcat la volan, așa, în zi de weekend, după ce s-a cinstit cu alcool. Alții trei au fost “mirosiți” de polițiști.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un brăilean de 20 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Plutinei, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 0,38 mg/l în aerul expirat.

Duminică, la ora 20.20, polițiștii l-au depistat pe un tânăr de 29 ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Călărașilor având în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,09 mg/l.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, ora 01.20, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism care circula pe raza localității Chiscani. Conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat, și a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În toate cauzele s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii