Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chefi de renume vor găti pentru brăileni, de Zilele Oraşului

• evenimentul se va desfăşura atât la restaurantul «The Place», cât şi pe Faleza Dunării! • Gianny Bănuţă, câştigătorul sezonului 3 al emisiunii “Chefi la Cuţite”, Giovanni Popic, colegul său în concurs, şi Gabriel Sighinaş, managerul restaurantului “The Place” vor face show în cadrul unei sesiuni de gătit atât în aer liber, cât şi în local, de Zilele Brăilei • aceştia promit farfurii aspectuoase, sănătoase, cu gusturi magice • de asemenea, managerul “The Place” susţine că la prepararea mâncărurilor, în localul său, vor fi folosite doar produse bio provenite de la agricultorii locali

 

Brăileni, pregătiţi-vă papilele gustative pentru nişte farfurii de excepţie pregătite de Chefi pe care i-aţi văzut la televizor! Surpriza aparţine lui Gabriel Sighinaş, managerul restaurantului “The Place”, un local deschis recent în municipiu, situat la intersecţia străzii Şcolilor cu Bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

La Brăila se mănâncă foarte bine de obicei, însă în perioada 10 – 15 august, după ora 18.00, farfuriile vor îmbrăca straie de sărbătoare. Asta pentru că cei trei Chefi bucătari de renume, Gianny Bănuţă - câştigătorul sezonului 3 al emisiunii “Chefi la cuţite” difuzată de Antena 1, şi care a făcut parte din echipa lui Chef Scărlătescu -, Giovanni Popic – colegul său în concursul televizat, dar şi Gabriel Sighinaş, managerul restaurantului “The Place” Brăila, şi-au propus să satisfacă toţi pofticioşii şi cei mai exigenţi clienţi cu bucate gustoase ca la mama acasă.

Răsfăţul culinar are loc în cadrul celui mai mare festival de mâncare, “Live Cooking Show” by Asociaţia ACEEA, care se va desfăşura atât în cadrul localului “The Place” din municipiu, cât şi pe Faleza Dunării. Cei trei Chefi vor pregăti farfurii care “zâmbesc” în cadrul spectacolelor de gătit în aer liber, la standul şi terasa amenajată special pentru Zilele Brăilei. În cadrul celor cinci zile de show culinar incendiar, cu arome inconfundabile, brăilenii, şi nu numai, se vor bucura de cele mai bune reţete pe bază de ingrediente proaspete, arome diversificate şi atmosferă bună de tot pentru energii pozitive. Toate aceste bucate care vă vor ţine mintea în loc sunt marca Restaurant “The Place” Brăila.

Nici vinurile fine nu vor lipsi din decor, fiecare farfurie fiind asociată cu soiuri de vinuri din cele mai rafinate şi parfumate, by Iulian Grigorescu.

Reţete inedite, explozie de gusturi şi arome, toate pregătite îndeaproape de cei trei maeştri bucătari spre răsfăţul gurmanzilor. Ce să mai, se pregătesc preparate magice! Şi nu vor fi puţini cei care se vor înghesui să le încerce.

 

La restaurant vor fi folosite produse bio de la agricultorii locali

Scopul evenimentului este acela de a susţine dezvoltarea industriei mâncării bune, sănătoase, proaspete şi rafinate, atât pe stradă, cât şi în restaurant, şi de a promova Brăila, oraş luminat de o istorie frumoasă şi taine nemaiîntâlnite. Organizatorii susţin că fac totul pentru ca sănătatea din farfurie să fie numai bucurie pentru clienţi. Dorinţa lor cea mai mare este aceea de a încuraja susţinerea agricultorilor locali care aduc un aport de sănătate prin culturile lor sănătoase şi bio. Chef Gabriel Sighinaş îşi doreşte ca în meniul restaurantului “The Place” să includă doar mâncare preparată cu produse proaspete şi cât mai naturale.

“Încă din copilărie, am fost fascinat de arome şi de tot ceea ce înseamnă bucătărie şi secretele deliciilor împletite de mama sau bunica. Îmi place să introduc oaspeţii de la evenimentele la care gătesc într-o lume magică a poveştilor. Totul se datorează pasiunii mele pentru mâncare. Consider că dacă mâncarea este gustoasă, şi clienţii mei vor zâmbi fericiţi. Detaliile fac diferenţa, de aceea îmi place să inovez şi să ofer atenţie fiecărei farfurii. Toate reţetele mele sunt autentice, creative şi adaptate pentru a oferi fiecărui client experienţe unice. Mă joc cu ingredientele şi aleg ca fiecare farfurie să spună alte poveşti”, a declarat Gabriel Sighinaş, managerul localului “The Place”.

Aşa cum am menţionat şi mai sus, restaurantul este situat la intersecţia străzii Şcolilor cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza.
Categorie articol: 

Comentarii