Mergi la conţinutul principal

CFR Cluj si-a inceput pregatirile pentru sezonul 2007/2008

Formatia CFR Cluj si-a inceput, vineri, pregatirile in vederea sezonului 2007/2008, iar de la primul antrenament au lipsit zece jucatori, dintre acestia Semedo si Didy deoarece au casatoriile programate in aceasta perioada, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei 18 fotbalisti care s-au prezentat la reunirea echipei clujene sint urmatorii: Stancioiu, Nuno Claro, Turcas, Bota - portari, Panin, Sousa, Sandberg, G. Muresan, Vitinha - fundasi, Trica, Marginean, Minteuan, Andre - mijlocasi, Surdu, Frunza, Anca, Ogbonna, Deac - atacanti.
Au absentat Semedo, care se casatoreste, Tony, Cadu, Fredy, Manuel Jose, Pedro Oliveira si Dani, invitati la nunta lui Semedo, Didy, care se insoara la rindul sau, si Amoreirinha, aflat la Campionatul European de tineret. De asemenea, nu a ajuns la pregatiri bolivianul Mojica, imprumutat anul trecut in Portugalia, pe care noul antrenor al echipei, Ioan Andone, doreste sa-l vada la lucru.
Din lot nu mai fac parte Jula, Coroian, Toma, Tilinca, Bucurica, Fl. Dan, Miclaus, Chihaia, Martin Tudor si Roszel, unii dintre ei fiind deja transferati la alte grupari.
Colectivul tehnic este format din Ioan Andone, antrenor principal, Romulus Gabor, secund, Horea Cirlan, antrenor cu portarii, Paulo Potocnik, preparator fizic, Gabriel Bartha, fizioterapeut, Iosif Muresan si Eugen Jascau, masori.
Gabriel Muresan, internationalul transferat in aceasta vara de la Gloria Bistrita, a declarat ca spera sa se impuna ca titular la CFR. "Sper sa ma impun ca titular, sa fiu om de baza in echipa si sa avem rezultate mai bune ca anul trecut. Nu voi avea rau de inaltime in clasament, pentru ca am 1,88 metri", a spus Muresan.
Un alt jucator transferat in intersezon, Eugen Trica, a afirmat ca vrea sa cistige titlul cu CFR. "S-au platit bani grei pentru jucatori si sper sa luam titlul anul acesta. Am dat multe goluri in Bulgaria, dar am oprit citeva si pentru CFR. Imi doresc sa joc bine si sa ajung din nou la echipa nationala", a spus Trica.
Clujenii au inceput deja vizitele medicale, iar luni vor pleca in primul cantonament din Austria, cel de la Koesen, unde vor intilni formatiile Red Bull Salzburg si Austria Viena.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro