Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CFR Cluj a ajuns la un acord privind transferul unui portughez de la Beira Mar

Cotidianul O Jogo noteaza, in editia de miercuri, ca gruparea Beira Mar a ajuns la un acord cu CFR Cluj privind transferul mijlocasului portughez Andre Leao, dar jucatorul nu este dispus sa vina sa joace in Romania.
Publicatia citata mentioneaza ca, potrivit unor surse din anturajul jucatorului, intelegerea dintre cele doua cluburi s-a facut fara stirea fotbalistului, acesta fiind pus in fata faptului implinit. Andre Leao, in virsta de 21 de ani, nu a fost multumit de acest contract, chiar daca are posibilitatea de a evolua cu CFR Cluj in Cupa UEFA si chiar daca urmeaza sa fie platit cu 7.500 de euro pe luna.
Potrivit O Jogo, mijlocasul portughez si-ar dori sa evolueze in campionate mai importante, precum cele din Spania, Italia sau Franta.
In cazul in care va fi transferat, Leao se va intilni la Cluj cu portughezii Tony si Semedo (veniti de la Estrela Amadora), Cadu si Manuel Jose (veniti de la Boavista), Pedro Oliveira (Setubal), Fredy si Dani (Pacos Ferreira).
O Jogo mai scrie ca Andre Leao, care se afla sub contract cu Beira Mar pina in iunie 2009, isi va vedea rezolvata problema saptamina viitoare, cind se va incheia campionatul in Portugalia. Mijlocasul nu a evoluat in etapa a 29-a a campionatului portughez, in meciul cu Nacional Madeira, desi a fost convocat, publicatia citata mentionind ca oficialii clubului au incercat astfel o forma de presiune pentru ca acesta sa accepte acordul cu CFR Cluj.
Beira Mar ocupa locul 15 in campionat, primul retrogradabil, cu o etapa inainte de incheierea sezonului.
Categorie articol: 

Comentarii