Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila va finaliza prima saptamina de pregatire cu un amical

In cantonamentul de la Slanic Moldova, componentii lotului CF Braila se lupta cu pantele inzapezite ale muntilor din vecinatatea hotelului in care sint cazati.
Ionel Iuga isi supune zilnic elevii la doua antrenamete, unul tehnico tactic dimineata, altul axat pe pregatire fizica dupa-amiaza. Ordinea acestora se schimba insa de la zi la zi, sau in functie de vreme.
La finalul acestei saptamini, conducerea echipei brailene incearca sa programeze o partida de verificare, cel mai probabil cu FCM Bacau.
Daca inca nu se putea considera un antrenor linistit deoarece lotul propus pentru cantonament era destul de subtire, Iuga a mai avut si ghinionul sa nu-i poata avea la dispozitie in aceasta campanie pe Nicu Ciocea si pe Budur.
Ciocea a fost lovit de un jucator galatean in partida de pe Municipal cu Dunarea iar verdictul medicului Petru Mihalcea a fost unul crud atit pentru fotbalist, cit si pentru conducerea tehnica, fractura de maxilar. Jucatorul CF-ului trebuie sa stea cel putin o luna pe marginea terenului, dar ceea ce este si mai grav este faptul ca, in toata aceasta perioada, el nu se poate hrani decit cu paiul.
Nici portarul Budur nu a plecat la munte si tot din cauza unei accidentari, el fiind suspect de discopatie lombara, dar verdictul in cazul lui este unul mai fericit, doar o saptamina de odihna.
"Jucatorii trateaza antrenamentele cu toata seriozitatea ceea ce arata faptul ca sint constienti de sarcina extrem de dificila pe care o au in retur. Orice perioada de pregatire se finalizeaza, de obicei, printr-un meci de verificare si cred ca si noi vom incerca sa sustinem un amical cu FCM Bacau" a declarat Ionel Iuga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii