Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila va disputa duble partide amicale cu Otelul II si CSM Rm. Sarat

Odata cu derularea programului aferent acestei perioade, readaptarea organismului la efort, Mihai Ciobanu se preocupa si de ultima etapa a pregatirilor, cea precompetitionala, in care primeaza meciurile amicale.
Pana acum s-au perfectat duble partide de verificare cu Otelul II Galati si CSM Rm. Sarat, dar si unul cu Dunarea Galati pe data de 11 februarie.
"Suntem in perioada de munca in care fiecare jucator trebuie sa se autodepaseasca. Totodata cautam adversari pentru etapa precompetitionala, pentru care pana in prezent am primit vesti bune de la Otelul II, echipa pe care o vom intalni pe 29 ianuarie si 7 februarie, cu CSM Rm. Sarat vom juca prima data pe data de 23 ianuarie, urmand sa stabilim si ziua returului si a mai acceptat sa joace cu noi Dunarea Galati. Noi am facut oferte pentru jocuri amicale formatiilor din Ploiesti si lui FC Vaslui si asteptam raspunsul lor", a declarat Mihai Ciobanu.
In acest week-end fotbalistii braileni incheie prima etapa a pregatirilor, cea a readaptarii organismului la efort cu un joc scoala, care va avea loc sambata, pe terenul din Lacu Sarat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii