Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila sustine trei partide amicale

Pentru saptamina in curs, CF Braila are programate trei partide de verificare.
Teoretic, miercuri, formatia pregatita de Mihai Ciobanu ar fi trebuit sa joace in prima etapa a Cupei Romaniei la fotbal, insa adversara desemnata de FRF, pentru acest joc, CSO Ianca, nu mai exista in acest moment. Fosta CSO s-a retras din campionatul Ligii a III-a inainte de incheierea turului sezonului trecut si din acel moment finantatorul, Mircea Mircescu, le-a permis jucatorilor sa se transfere la formatii din Liga a IV-a braileana.
Contactat telefonic, Mircescu a precizat ca echipa sa nu se va prezenta la acest joc: "Deocamdata sint in concediu, insa probabil ca de saptamina viitoare voi cauta sa-i adun din nou pe fostii componenti ai echipei CSO Ianca. La acest joc formatia noastra nu poate participa deoarece, practic, in lot, in acest moment, nu mai figureaza nici un jucator".
La rindul sau, Mihai Ciobanu considera, pe buna dreptate, ca atita timp cit de la FRF nu a venit nici o hirtie in care sa se specifice daca se joaca sau nu, partida CSO Ianca - CF Braila trebuie sa se prezinte la Ianca.
Pentru a nu pierde ziua de antrenament, tehnicianul brailean a luat in calcul si disputarea unui joc amical, fie pe teren propriu cu Otelul II Galati, fie in deplasare la DeltaTulcea.
"Asteptam precizari de la forul de specialitate, dar nu vreau sa pierdem la masa verde, dar nici nu-mi doresc sa treaca ziua fara un joc. De aceea, am contactat mai multe formatii si sper ca miercuri sa putem disputa un test. Joi dupa-amiaza, de la 18.00, vom intilni FC Steaua Braila pe Municipal si tot pe teren propriu, simbata, de la ora 10.30, vom primi vizita echipei Politehnica Galati. Repet, chiar daca plictisesc, avem enorm de mult de muncit pentru ca fondul nostru de jucatori este foarte tinar", a declarat Mihai Ciobanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii