Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila si FCM Dunarea Galati se intilnesc astazi intr-un meci amical

Astazi, CF Braila va sustine cel de al doilea meci de verificare programat in aceasta saptamina, iar partenera ii va fi echipa din orasul vecin FCM Dunarea Galati.
Formatia braileana a dispus cu 2-1 miercuri de Otelul II insa un lucru a fost evident, Ionel Iuga inca nu are un lot de jucatori care sa se inhame la un obiectiv aproape imposibil de realizat, mentinerea in Liga a II-a. La Braila se afla citiva jucatori galateni, dar acestia inca nu au semnat pentru echipa fanion a orasului si chiar daca ei si-ar fi dat acordul Iuga tot nu ar avea la dispozitie o echipa de nivelul la care vrem sa evoluam si la anul.
Pina la inceputul returului au mai ramas doar cinci saptamini si CF Braila are numai citiva jucatori legitimati. Mai are citiva de la Petrolul Ianca, de la CS Faurei sau Avintul Ciresu, dar cu fotbalisti de la o echipa de Liga a III-a care se afla la un pas de retrogradare si altii de la judet nu poti sa faci nici baremul impus de federatie, dar sa mai speri la "obiective indraznete" cum ar fi cel din acest sezon evitarea retrogradarii.
Poate ca dupa meciul de astazi cei care se ocupa de destinele fotbalului brailean vor reveni cu picioarele pe pamint si vor transmite suporterilor prin intermediul mass-media care sint adevaratele lor intentii in privinta fotbalului brailean.

Liviu Ciubotariu va folosi si la Braila doua formule de start diferite, cite una pe repriza

Echipa din orasul vecin a efectuat deja cantonamentul montan si pina in acest moment a sustinut trei partide de verificare, ultima dintre ele fiind cea cu Petrolul Ploiesti. Gazarii au cistigat cu 2-0, dar victoria lor s-a conturat in ultimele cinci minute ale meciului de la Ploiesti, perioada in care oaspetii au evoluat cu cinci juniori in teren.
In partida de astazi de pe Municipal antrenorul galatean Liviu Ciubotariu va miza pe un lot de 22 de jucatori printre care figureaza doi braileni Plesa si Bogos. In tabara galateana au revenit alti doi fotbalisti care au facut performanta la Braila pe timpul lui Mihai Ciobanu, Buteseaca si Basalic.
Danut Oprea, veteranul echipei galatene, cel care intr-un trecut nu prea indepartat a jucat si la Dacia Unirea urmeaza un program de recuperare dupa accidentarea suferita in tur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii