Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila se deplaseaza la Pambac Bacau fara antrenor

Astazi se da startul si in cel de al treilea esalon fotbalistic al tarii, unul in care judetul Braila are trei reprezentante.
Cu toate ca sefii echipei CF Braila s-au bucurat ca echipa fanion a orasului a fost repartizata in seria intii a Ligii a III-a, sarcina acesteia in aceasta grupa va fi una extrem de dificila daca isi va propune sa promoveze. Ceea ce poate reprezenta insa o certitudine este faptul ca va fi una dintre formatiile care se va lupta pentru podium.
CF Braila are si un inceput de tur foarte dificil. Astazi va evolua in deplasare la Pambac Bacau, formatie care in sezonul trecut a ajuns la barajul de promovare pentru Liga a II-a, iar in runda a doua va primi pe teren propriu vizita echipei Cetatea Suceava, principala candidata la promovare. In afara de formatia suceveana aspiranta la accederea in Liga a II-a mai este in aceasta grupa si Laminorul Roman.
Situatia Brailei este disperata daca tinem cont de faptul ca antrenorul brailenilor, Daniel Iftodi, cel care a pregatit echipa in aceasta vara, a plecat de la club la inceputul acestei saptamini nemultumit de dezinteresul pentru fotbal manifestat de autoritatile locale. Fiindca programul de achizitii promis nu a fost realizat, Iftodi a preferat sa plece la formatia bucuresteana Aversa, in acest moment, de CF Braila ocupindu-se secundul Darie.
Braila este acum alcatuita numai din jucatori de pe plan local, toti foarte tineri care, daca se rodeaza un an, pot emite pretentii.
Lotul echipei CF Braila: portari, Mitrea si Botas; fundasi, Bosoi, Moroianu, Samuila, Zagan, Stanciulescu, Rotaru, V. Nicolae; mijlocasi, Pascu, Necoara, Costache, Coman, Stanciu, Harabagiu, Olenic; atacanti Neta, Lupu, Mindroasa, Rosu.

Etapa intii programeaza urmatoarele meciuri:
Pambac Bacau - CF Braila
Bujorul Tg. Bujor - Aerostar Bacau
FCM II Bacau - Ceahlaul II Piatra Neamt
Politehnica II Iasi - FCM Pascani
Raraul Cimpulung Moldovenesc - FC Willy Bacau
Otelul II Galati - Laminorul Roman
Cetatea Tg. Neamt - Politehnica Galati
FC Birlad - Politehnica Galati
Cetatea Suceava - NGM Leonard Pascani
Categorie articol: 

Comentarii