Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila s-a facut de ris pina la capat

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Calin, Macare, Rotaru - Girleanu (min. 67: Olenic), Pinzaru, Lungu (min. 28: Moldoveanu), Rosu - Berceanu, Elek
Antrenor: Adrian Baldovin
FC Botosani: Cosa - Ghiziviu (min. 68: Luca), Popa (min. 46: Patache), Kano, Ov. Ciobanu - Ursu, Straton, Sandu, Frunza - M. Matei, Andries (min. 80: Marin)
Antrenor: Leonard Grozavu
Arbitri: Florin Miron - Dan Rosu (ambii din Bucuresti) si Daniel Ciocanea (Sibiu)
Rezerva: Luciliu Zaharia (Braila)
Observator FRF Bratu Cataros (Calarasi)

Brailenii nu numai ca nu au reusit sa se salveze de la retrogradare, dar nu au reusit sa-si indeplineasca nici macar baremul si in sezonul viitor vor intra cu penalizare.
Meciul nu a inceput bine pentru gazde, deoarece inca din minutul 6, trupa lui Leu Grozavu a reusit sa deschida scorul prin Ursu, dupa o pasa inspirata a lui Eduard Sandu. Coautorul golului a avut sansa lui 2-0 in virful bocancului insa mingea sutata de el a ocolit vinclul portii lui Mitrea.
Din minutul 10 initiativa a trecut de partea gazdelor si ocaziile la poarta lui Cosa au inceput sa curga. Elek (min. 10) a sutat pe linga bara desi putea sa-i paseze lui Berceanu aflat intr-o pozitie mult mai buna, iar in minutul 27 mingea centrata de Girleanu a trecut prin fata portii, la 2-3 metri, fara a putea fi interceptata de atacantii braileni.
In minutul 34, Elek a sutat destul de bune si, cu un ultim efort Cosa a deviat mingea in corner. Cinci minute mai tirziu, Berceanu a restabilit egalitatea si cei aproximativ 100 de spectatori au inceput sa spere ca favoritii lor vor reusi sa obtina punctele pretioase de care aveau nevoie.

Calin - file de poveste

In partea a doua a intilnirii s-a jucat pe contre. Oaspetii au avut sansa de a prelua conducerea insa Matei (min. 52) si-a prelungit prea mult mingea si portarul brailean a avut timpul necesar sa o retina. La faza imediat urmatoare, Elek a trimis mingea cu capul in bara transversala, lucru realizat si de Marius Matei patru minute mai tirziu.
In minutul 60, gazdele au beneficiat de o lovitura libera, Rosu a centrat in careu, Calin a sutat spre poarta, dar Ovidiu Ciobanu a reusit sa degajeze de pe linia portii.
Soarta partidei a fost decisa de fundasul central al gazdelor, Calin, care a reluat imparabil, in propria poarta, centrarea lui Sorin Frunza. Dupa ce a "rezolvat" alte citeva partide in acest retur, fundasul brailean le-a dat o mina de ajutor si botosenenilor.
Neimpacati cu scorul de pe tabela, brailenii de la CF Braila au facut eforturi pentru a obtine macar un egal si au avut o sansa uriasa in minutul 70, tratata insa total gresit de Rosu. Acelasi jucator a trimis mingea in bara in minutul 81 si partida s-a incheiat cu victoria oaspetilor.
In felul acesta CF Braila nu a realizat decit 22 de puncte si va incepe campionatul cu un deficit de trei puncte.




Categorie articol: 

Comentarii