Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a remizat, 1-1, cu Dunarea Galati

S-a jucat rapid intre cele doua careuri, insa fazele periculoase de poarta au fost rare.
Dunarea a lovit prima, in minutul 8, cand dupa o cursa pe partea stanga si o centrare pe coltul lung, a lui Mario da Silva, Barladeanu a trimis mingea, cu capul in plasa portii lui Mitrea.
Patru minute mai tarziu, aceeasi faza trasa la indigo, dar pe partea dreapta in directia de atac a gazdelor a dus la restabilirea egalitatii. Chipciu a centrat impecabil si Marius Lupu a facut inutila interventia experimentatului Marius Mindileac.
Pana la pauza ambele formatii s-au luptat cu indarjire pentru fiecare minge, insa mai aproape de gol au fost numai elevii lui Danut Oprea. Cristea (min. 22) timis mingea de 22 m putin peste transversala, iar in minutul 30, Necoara, cu pretul unei accidentari a degajat mingea de pe linia portii dupa o actiune impetuoasa a lui Alexandru Cristea.
La inceputul reprizei a doua juniorul gazdelor Bogdan Rusu a fost la un pas de 2-1, dupa care initiativa a trecut de partea galatenilor si in minutul 50, gazdele au fost ocrotite de sansa, pentru ca in aceeasi faza Enache si Barladeanu au sutat pe rand in barele laterale ale portii aparate de Botas.
Chipciu s-a complicat in minutul 54 si a ratat sansa de a ramane singur cu portarul oaspetilor, iar dupa alte trei minute a fost eliminat corect, impreuna cu Velescu, dupa o altercatie pe care a avut-o cu jucatorul galatean, la mijlocul terenului.
In ultima jumatate de ora, Mihai Ciobanu i-a introdus in teren pe toti jucatorii de pe banca de rezerve, lucru pe care l-a facut si omologul de la Dunarea, la formatia galateana a evoluat si Neta, insa scorul a ramas egal si dupa expirarea timpului regulamentar de joc.
Partida a fost condusa de o brigada de arbitri formata din Daniel Deca, Marius Marchidanu si Marius Titirisca.
CF Braila: Mitrea - Dragus, Olenic, V. Nicolae, Necoara - Iosofache, Pascu, Panzaru, Rusu - Chipciu, Lupu.
In repriza a doua au mai evoluat Botas, M. Coman, Mandroasa, Costache, Balan, B. Cristea si V. Gheorghe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii