Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila primeste, astazi, vizita Ceahlaului II Piatra Neamt

Dupa infringerea categorica de la Bacau, CF Braila revine pe stadionul Municipal si va incerca sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri printr-o victorie in disputa cu satelitul Ceahlaului. Brailenii nu vor avea insa o sarcina prea usoara deoarece nemtenii, in dorinta lor de a urca spre mijlocul clasamentului, vor profita de faptul ca Liga I este intrerupta si vor apela si la o parte dintre jucatorii care evolueaza in primul esalon pentru a-si atinge obiectivul.
Antrenorul gazdelor, Vasile Darie, a pregatit foarte bine acest joc si atit el, cit si jucatorii nu concep o alta varianta decit victoria in disputa cu Ceahlaul II.
Partida de astazi va incepe la ora 15.00 si va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti, formata numai din reprezentante ale sexului frumos si anume Cristina Bujor - Mihaela Gornoescu si Speranta Popescu. Observator FRF a fost delegat Vasile Rogozenco din Constanta.
Tot pe teren propriu va evolua si CSO Ianca insa sansele ei de a obtine macar o remiza in disputa cu Rocar sint minime. Formatia pregatita de Iacob Carst se afla pe ultimul loc in seria a doua si nu are nici un punct pina la acest joc in timp ce bucurestenii se afla pe locul al treilea la egalitate de puncte, 18 cu ocupanta locului secund Juventus Bucuresti. Rocar vizeaza locul al doilea, cel care ii confera dreptul de a participa la barajul de promovare in Liga a II-a si vine la Ianca pentru a lua toate punctele puse in joc.
Meciul dintre CSO si Rocar va fi condus de o brigada de arbitri din Ploiesti formata din Razvan Dincuta - Andrei Achimescu si Iulian Andreoiu, iar observator FRF a fost desemnat bucuresteanul Victor Cruceana.
Viitorul Insuratei se deplaseaza la o vecina de clasament, CSM Medgidia si va incerca sa obtina cel putin un punct. Pentru acest joc antrenorul Sandu Minciu nu poate miza pe serviciile atacantului Marian Berceanu, suspendat o etapa pentru cumul de cartonase galbene insa incerta in primul unsprezece este si prezenta juniorului Matei care s-a accidentat la genunchi.
"Este un joc dificil insa trebuie sa ne mobilizam ca sa obtinem un rezultat pozitiv. Avem destule solutii pentru fiecare post si daca jucatorii vor aborda meciul cu ambitie si daruire putem scoate cel putin o remiza", a declarat Sandu Minciu.
Categorie articol: 

Comentarii