Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila - Politehnica Galati 0-2

CF Braila a sustinut trei partide de verificare saptamina trecuta si s-a ales cu o victorie, 4-0 in fata unei formatii care a promovat in Liga a III-a, dar care nu are nici pe departe valoarea acestui esalon, CSO Ianca a remizat cu Viitorul Insuratei si a pierdut lamentabil in fata unei formatii, Politehnica Galati, o echipa pe care ar fi invins-o orice grupare braileana de cartier.
Meciul a fost unul mai mult decit anost, ca intre doua echipe de veterani care abia asteapta sa devoreze lazile cu bere de dupa joc.
Prima faza de poarta s-a derulat abia in minutul 35 cind Toba de la oaspeti a centrat sau a vrut sa suteze spre poarta si colegul lui Velicu a deschis scorul.
Trei minute mai tirziu Pinzaru a sutat peste poarta de la 20 de metri si cu asta s-au incheiat fazele "incendiare" din prima repriza, cele care, de obicei fac sarea si piperul unui meci.
La citeva minute de la reluare CF Braila a reusit unica actiune demna de remarcat de pe parcursul partidei insa Hristian s-a grabit, a sutat din afara careului si mingea a trecut pe linga tinta.
Politehnica, echipa la care antrenor secund este din aceasta vara Tudorel Pelin si-a majorat avantajul la 0-2 in minutul 58 dupa o actiune rapida in careul brailean. Ionut Cristian a prins un sut foarte bun, mingea a lovit bara, a revenit in suprafata de pedeapsa, iar Nicu Alexandru a indeplinit o simpla formalitate.
In minutul 75 Hristian a initiat o actiune personala, a intrat in careu, dar a sutat pe linga coltul lung al portii galatene. Pe finalul partidei si Harabagiu si-a incercat sansa insa nici el nu a reusit sa pericliteze poarta adversa astfel ca meciul s-a incheiat cu victoria galatenilor.
Categorie articol: 

Comentarii